Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Хлопець убив пару, а потім пальцем мертвої дівчини розблокував телефон і переказав собі гроші: усі подробиці моторошного вбивства (Фото)

Звір у людській подобі в одну мить обірвав їхнє щастя.

Фото із сайту Нацполіції Харківської області.

Хлопець убив пару, а потім пальцем мертвої дівчини розблокував телефон і переказав собі гроші: усі подробиці моторошного вбивства (Фото)

У Харкові судять молодика, який на травневі свята позбавив життя молоду пару в їхній квартирі. Жорстоко розправився з подружжям їхній 22–річний знайомий. Скоївши страшний злочин, душогуб сподівався вийти з води сухим. Він вигадав цинічну історію про любовний трикутник і намагався переконати слідчих, що вбивство сталося через те, що чоловік застав коханців під час інтиму. За його розповіддю, убитий спочатку зарізав невірну жінку, а потім… сам поліг у бою з молодим суперником. Однак правоохоронці розкрили іншу версію, від подробиць якої волосся стає дибки

Тіла були до невпізнання жорстоко покремсані ножем

Трагедія сталася цьогоріч 1 травня у спальному районі Харкова. Там на дев’ятому поверсі зарізали молоду пару. У квартирі жили 29-річний Олександр Євдокімов та його кохана, 24-літня Євгенія Більовська. Він – асистент кафедри туризму та готельного бізнесу Харківського університету міського господарства. Вона – випускниця університету внутрішніх справ. Інтелігентна пара ніколи не створювала сусідам проблем. І того фатального дня ніщо не віщувало біди. Лиш сусід знизу почув короткий дівочий зойк, але не звернув на це уваги. Наступного дня люди біля свого дому побачили поліцію. Правоохоронців викликала мати убитого Олександра, яка прийшла до квартири сина і виявила там його й невістку мертвими. Тіла були до невпізнання жорстоко покремсані ножем. У помешканні, де вчинено розбій, виявили сліди підпалу. Убивця намагався влаштувати вибух, застосувавши газ.

На слід душогуба оперативники вийшли швидко. Ним виявився 22-річний студент Єгор Турчин, який навчався в тому ж виші, де працював убитий Олександр, і жив у тому ж районі з батьком і бабусею. Вдома у нього поліцейські знайшли закривавлений одяг, який він не встиг відіпрати. Сусіди не могли повірити, що той міг убити: мовляв, хлопчина не здатен на таке звірство.

Він вирішив узяти гроші силою. Одразу після вбивства дівчини закривавленим пальцем жертви розблокував її телефон і за три рази переказав з її рахунку на свій 8 тисяч гривень.

Слідчі нарахували на тілі викладача 30 ран – він цілу добу стікав кров’ю…

З’ясувалося, що того дня Турчин приходив до пари в гості. Олександр пішов у магазин, а Єгор лишився віч-на-віч із Євгенією. Доки чоловік купував продукти, гість убив його кохану. Зробив це з особливою жорстокістю. Як показала експертиза, всі удари були не смертельні, крім останнього – в серце. Потім, затаївшись, душогуб зачекав господаря і накинувся на нього. Убивав так само повільно. Чоловік відходив на той світ, страждаючи фізично, бо ніж був не надто гострим. Слідчі нарахували 30 ударів на його тілі. Викладач живцем упродовж доби стікав кров’ю в зачиненій квартирі.

Убивця ж під час слідства і в суді запевняв: він просто жертва фатальних обставин. Мовляв, дівчину не вбивав, а зробив це… Олександр, який буцімто спіймав їх із Євгенією в ліжку й, озвірівши, зарізав жінку у нього на очах. А потім накинувся і на Єгора, щоб позбутися свідка. Той, обороняючись, смертельно поранив ревнивця. Але спроба Єгора заплутати слідство зазнала фіаско.

Читайте також: В Італії за дивних обставин померла українка, в неї залишилося двоє дітей (Фото, відео).

На злочин змусило піти… кохання?

Експерти з’ясували, що ніякого інтиму того дня в Євгенії не було, та й любовного трикутника не існувало. Мотивом кривавої розправи над парою були… гроші. Єгор був по вуха в боргах. Позичав у всіх знайомих, зокрема й в Олександра з Євгенією. Через це й пішов на страшний злочин. Із подружжям мав тісні стосунки, бував у них не раз і того фатального дня знов прийшов просити дати в борг, хоч уже був винен їм три тисячі гривень. Поки Саша був у магазині, Євгенія відмовила товаришу. Тож він вирішив узяти гроші силою. Одразу після вбивства дівчини закривавленим пальцем жертви розблокував її телефон і за три рази переказав з її рахунку на свій 8 тисяч гривень.

Студент позбавив життя викладача і його дівчину заради грошей для своєї пасії.
Студент позбавив життя викладача і його дівчину заради грошей для своєї пасії.

 Адвокат батьків загиблого розповів, що Єгор мав дівчину, якій потрібні були гроші. Тож це, ймовірно, змусило хлопця піти на злочин. Після вбивства душогуб всіляко намагався приховати сліди. Вибіг до найближчого магазину і накупив миючих засобів. Відмив усе, крім дивана, звідки плями крові ніяк не зникали. Тож він вирішив відкрити газ і серед кімнати розкласти багаття. Зачинив двері квартири на замок і пішов геть, розраховуючи, що станеться вибух. На щастя полум’я згасло, а сучасна плитка не допустила витоку газу, бо в повітря могла злетіти вся багатоповерхівка.

У суді Єгора Турчина захищають троє адвокатів. Він наполягає на судовому слуханні присяжних. Та чи допоможе це послабити покарання? Адже за страшні злочини вбивці світить довічне.

За матеріалами «Надзвичайних новин» на ICTV.

Олена БОРИСОВА

Telegram Channel