Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На шоу «Голос країни» прийшов «кіборг», якого вели на розстріл

«Я хотів хоч трохи побути тим, ким я міг би бути».

Фото із сайту 1plus1.tv.

На шоу «Голос країни» прийшов «кіборг», якого вели на розстріл

Солдат заспівав «Тебе це може вбити» гурту СКАЙ

На перший ефір «сліпих прослуховувань» шоу «Голос країни-12» прибув Ярослав Гав’янець із міста Копиченці Тернопільської області. Учасник проєкту розповів, що служив в АТО й під час боїв за Донецький аеропорт у 2015 році 22–літнім потрапив у полон. Ярослав сказав, що навіть на війні не перестав займатися музикою, у нього була гітара, на якій він грав в окопах. «Я прийшов на «Голос», щоб хоч трохи побути тим, ким я міг би бути», — поділився Герой і розповів про бої за аеропорт.

«Мені було тоді 22 роки… Підірвали термінал, був великий вибух. Хлопці провалилися вниз, і нас зверху накрило трьома поверхами… Нас тоді з 60 людей залишилося 16. Після підриву не зосталося ні боєприпасів, нічого… Наступного дня нас взяли в полон. Ми не знали взагалі нічого. Нас повели на розстріл, поставили усіх обличчям до стіни. Вони вистрілили над головою, потім залетіла рота їхніх бійців, і вони відривалися, як хотіли», — пригадав український військовий.

Коли батько побачив відео, де його Ярослав у полоні, заявив, що готовий обміняти себе на сина. 

За словами Ярослава, батько побачив відео, де його син у полоні, і зрадів, що дитина жива. Тоді чоловікові прийшла ідея зробити звернення, що він готовий обміняти себе на сина. «Спецслужби в «ДНР» побачили це відео та поставили умову татові: приїхати з трьома українськими телеканалами, щоб це побачили в Україні. Вони приїхали, і мене відпустили», — розповів Гав’янець.

Наразі, за словами кіборга, він живе для своїх маленьких доньок. Ярослав прийшов на «Голос країни», щоб здійснити свою дитячу мрію — бути на сцені. На шоу військовий своїм співом розвернув крісло одного із зіркових тренерів — Олі Полякової.

Лія ЛІС.

Читайте також: Хіба це нормально, коли звичайний пенсіонер отримує 3 тисячі, а суддя-пенсіонер — 300 тисяч?.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel