Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Камери зафіксували як з кабінету судді вкрали 120 000 доларів

Зухвалий злочин у Львові вже називають крадіжкою року.

Фото із сайту ukr.net.

Камери зафіксували як з кабінету судді вкрали 120 000 доларів

У приміщення Західного апеляційного господарського суду, що у місті Львові, злодій пробрався через вікно на другому поверсі

Камери відеоспостереження зафіксували, як у ніч на 18 січня зловмисник видряпався догори по гратах вікна на першому поверсі. Сигналізації у суді нема, а держохорона стверджує, що нічого не чула й не бачила. Щоб зламати сейф, злодієві вистачило вісім хвилин…

І в поліції, і в суді відмовились називати ім’я служителя Феміди, який зберігав таку значну суму на робочому місці. У суді лиш заявили, що усі ці кошти були задекларовані.

Тим часом, за даними львівської преси, пограбували суддю Віру Гриців. У її декларації про доходи за 2020 рік вказано, що вона зберігає готівкою 531 тис. грн та 81,1 тис. доларів. Ще 300 тис. грн зберігає син судді, а у її доньки є 21 тис. доларів та 110 тис. грн готівки. У 2020 році Віра Гриців задекларувала купівлю валюти на суму 597,2 тис. грн. Окрім готівки, сім’я зберігає чимало грошей на рахунках у банках.

І в поліції, і в суді відмовились називати ім’я служителя Феміди, який зберігав таку значну суму на робочому місці.

Віра Гриців працює суддею Західного апеляційного господарського суду уже понад 10 років. Її чоловік Михайло Гриців є суддею Верховного Суду України, там же працює донька подружжя Ганна. Її брат Назар працевлаштований у Львівській обласній прокуратурі.

До речі, за інформацією платформи «Чесно», у 2018 році Громадська рада правочесності у своєму висновку щодо Віри Гриців вказала, що її чоловік приватизував квартиру в Києві, яку йому надали як службову, завдяки подачі недостовірних даних про місце проживання родини Грицівих.

…Якщо злодія зловлять, то йому загрожуватиме покарання до шести років позбавлення волі.

Читайте також: Хлопці з Волині вкрали автомобіль у жительки Львівщини (Фото).

Telegram Channel