Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Володар суперприза: «Я вже 58 років читаю «Волинь»

Василь Никифорович каже, що газета для нього не лише розрада, вона дає відповіді на всі питання, які виникають у повсякденному житті.

Фото Галини САЦИК.

Володар суперприза: «Я вже 58 років читаю «Волинь»

Василь Нестерук (на фото) із Любешова передплатив комплект газет «Волинь» і «Цікава газета на вихідні», надіслав абонемент на адресу редакції і виграв подарунок* — тисячу гривень

Василь Никифорович народився в Камінь-Каширському районі. Здобув освіту медичного працівника. Після армії завідував медпунктом у селі Хоцунь. Познайомився з прекрасною вчителькою, з якою народили і виховали троє синів. Згодом працював у місцевому колгоспі. Перед виходом на пенсію знову повернувся у медицину, рятував життя любешівців.

– Передплачую «Волинь» з 1964 року, – розповів пан Василь. – А на цей рік ще й швагерці виписав, бо часто приходила і просила газету.

Як зазначив Василь Никифорович, газета для нього не лише розрада, вона дає відповіді на всі питання, які виникають у повсякденному житті.

Після смерті дружини наш читач проживає сам. Часто навідуються діти з внуками, має вже правнучку. Як зазначив Василь Никифорович, газета для нього не лише розрада, вона дає відповіді на всі питання, які виникають у повсякденному житті.

Реклама Google

Попри поважний вік, герой нашої публікації дуже жвавий. А все тому, що веде здоровий спосіб життя. Щоранку прогулюється околицями Любешова, долає не менше трьох кілометрів. Проте, оскільки нині війна, Василь Никифорович не став порушувати комендантську годину. Сподівається, що невдовзі та нечисть згине з нашої землі, і він знову повернеться до улюбленого виду спорту.

* Під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,01 гривні.

Петро САЦИК.

 

Читайте також на volyn.com.ua: «Окупанти скинули авіабомбу на школу в Білогорівці на Луганщині, там ховалося майже все село​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel