Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
А ми б’ємо  по рашистах РОЗУМОМ!

Волинь-нова

А ми б’ємо по рашистах РОЗУМОМ!

Відгадайте, що «заховали» журналісти у завданні — і виграйте кошти для армії

«Гранатобуз із секретом-3»

Більшість, почувши назву захованого нами предмета, згадає одразу народну казку, а дехто, глянувши на емблему відомої мережі, яка позичила цю казкову назву, побачить і політичну силу одного з народних депутатів–динозаврів.

Також цей предмет асоціюється з бабусиним внеском у перемогу українських воїнів над путінською ордою. До речі, один із головних героїв казки — улюблений персонаж мордору. А сама мережа — частина великої групи компаній із нетеплою назвою, яка уже кілька років, як дала відкоша будь–яким російським товарам — і матеріальним, і духовним.

А ще близький родич захованого нами предмета асоціюється з дуелями.

Що ми заховали у гранатобузі?

Оскільки слово–відповідь «Рукавичка» (всім відома з дитинства казка із персонажем–символом мордору — Ведмедем; і однойменна торговельна мережа, що входить у структуру «Львівхолод», на емблемі якої є серце — символ партії політичної динозаврині Леді Ю; і сестра — перчатка, яку кидали перед супротивником, викликаючи на дуель) ми отримали лише від трьох наших учасників, то вирішили цього разу жереба не тягнути, а зробити всіх трьох переможців туру волонтерами. Тобто по 100 гривень на рахунок наших Збройних сил буде перераховано від імені Валентини П’ятигорик із села Городок Камінь–Каширського району Волинської області, Віти Бобко із села Затурці Володимир-Волинського району Волині і Анатолія Скальта з міста Жмеринка Вінницької області.

Пан Анатолій, до речі, в конкурсі виграв для наших захисників уже 300 гривень. Доганяйте!

Для цього треба дати відповідь на запитання нинішнього туру.

Пан Анатолій, до речі, в конкурсі виграв для наших захисників уже 300 гривень

«Гранатобуз із секретом-6»

Відстань між пристанню А і пристанню В — х км. За течією річки катер подолав її за х/24 години. А на зворотному шляху він уже витратив х/28 години, що виявилося на 30 хв повільніше. До відстані між двома пристанями додайте 123 і поділіть отриманий результат на 3. Ця цифра дорівнює кількості років, які має відомий у світі розлучений чоловік, пов’язаний із Німеччиною, головним історичним персонажем Румунії, небажаною комахою у шафі і малим пацюком. Він «ніколи не спізнюється» і ранок свій розпочинає із плавання…

Чиє фото ми заховали у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 15 травня (включно) тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775, обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Гранатомет» (Галина Гармата)). Цей номер і братиме участь у щотижневому жеребкуванні при розіграші призових волонтерських 200 гривень (100 — від «Волині–нової» і 100 — від «Цікавої газети на вихідні»), якщо правильних відповідей буде більше, як одна. Ці кошти ми перерахуємо на допомогу українській армії, вказавши ваше ім’я як волонтера–благодійника…

Б’ємо путіна на всіх фронтах!

Читайте також на volyn.com.ua: «Жмеринка за допомогою Луцька ударила по путіну!​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel