Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Британський школяр щасливий: він отримав відповідь від Зеленського на свій лист

Томас із листом-відповіддю з України.

Фото – твіттер відділу освіти в Англії.

Британський школяр щасливий: він отримав відповідь від Зеленського на свій лист

12-річний Томас Кімберлі (на фото) з Великої Британії написав Президенту України слова підтримки. На відповідь хлопчик не сподівався, а коли вона надійшла, то був на сьомому небі від щастя

Лист Зеленському школяр вклав у гуманітарну допомогу, яку їм вдалося зібрати у школі. Звертаючись до «найкращого Президента», Томас написав, що «щасливий, що допомагає» Україні.

Хлопчик також додав, що, сподівається, Україна «переможе росію», і що «путін дуже боїться говорити правду про війну».

Мама Томаса розповіла, що її син сяяв, коли повернувся додому після школи. «Він прийшов, махаючи листом. Я не знаю, коли ми зможемо забрати конверт із рук сина, але як тільки це станеться, то вкладемо відповідь Зеленського у рамку і виділимо для нього почесне місце в нашому домі», – ​сказала жінка.

Лист школяра Томаса. Фото з твіттеру відділу освіти в Англії.
Лист школяра Томаса. Фото з твіттеру відділу освіти в Англії.

  У школі планують зробити те саме, але із копією листа.

Я не знаю, коли ми зможемо забрати конверт із рук сина, але як тільки це станеться, то вкладемо відповідь Зеленського у рамку і виділимо для нього почесне місце в нашому домі.

Що ж відповів хлопчині Володимир Зеленський?

А ось: «Дякуємо за лист підтримки. Я в порядку і дякую за допомогу. Ми сподіваємося добитись миру в Україні та відбудувати міста. Те, що ти пишеш у листі, і те, що Велика Британія робить для підтримки, викликає усмішку на моєму обличчі та в багатьох інших».

З нами весь цивілізований світ!

Наталка ЧОВНИК.

Читайте також на volyn.com.ua: «Нову марку Укрпошти з літаком «Мрія» намалювала маленька волинянка з недитячими мріями (Фото, відео)​».

Telegram Channel