Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Зеленський забанив на 10 років уродженця Луцька, який колись бігав  із синьо-жовтим прапором

А таким патріотом толик колись був... На жаль, дутим.

Фото із сайту getty.images.com.

Зеленський забанив на 10 років уродженця Луцька, який колись бігав  із синьо-жовтим прапором

Давно було пора так зробити!

Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо 119 осіб, серед яких псевдоукраїнські та рашистські діячі культури. Відтак під заборону на в’їзд до нашої країни потрапили співаки Ірина Аллегрова, Лариса Доліна, Володимир Пресняков, Стас П’єха, Філіп Кіркоров, Михайло Шуфутинський, Дмитро Білан,  Олександр Буйнов, Аніта Цой і Лоліта Мілявська, оперна співачка Анна Нетребко, режисер Микита Міхалков, артист Євген Петросян,  пропагандистка Маргарита Симоньян, телеведучі Дана Борисова і Леонід Якубович та інші. 

Нещодавно анатолій тимощук розповів, що не відчуває різниці між українцями та росіянами, їхнім менталітетом, 
а «Зеніт» – його дім, і його там усе влаштовує.

Внесено до списку й експівзахисника збірної України з футболу анатолія тимощука. В указі Зеленського, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 6 січня 2023 року щодо тимощука, сказано, що персональні санкції застосовані до нього терміном на 10 років. Серед іншого тимощуку заборонено в’їзд до України, він позбавлений усіх державних нагород, отримав заборону на набуття у власність земельних ділянок, блоковано всі його активи – фінанси, рухоме та нерухоме майно.

Як відомо, 43-річний уродженець Луцька анатолій тимощук досі працює у штабі рашистського футбольного клубу «Зеніт». Нещодавно він прокоментував війну в Україні і заявив, що поки що не збирається повертатися на Батьківщину.

Також тимощук розповів, що не відчуває різниці між українцями та росіянами, їхнім менталітетом, а «Зеніт» – його дім, і його там усе влаштовує. Щодо критики на свою адресу за те, що не підтримав Україну після повномасштабного вторгнення росії, відповів: «Люди завжди будуть говорити і погане, і добре, а ті, хто говорить, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України і скільки користі їй приніс. Те, що я мовчу про СВО (Спеціальна військова операція (не війна для тимощука! – Ред.), не говорить про те, що я підтримую її або ні. У кожного є своя позиція, моя – в тому, що не все так однозначно, тому я стараюсь про це не говорити», – наголосив тимощук.

«Це мій сусід дитинства! Всі в шоці давно! Навіть батьки! До 2014-го ця людина в нас спорткомплекси будувала!!! А тепер?.. Нищить?.. Як так?..» – зазначив у коментарі користувач Valera Tkachuk.

Петро ПАС

Читайте також: «В українському реабілітаційному центрі Superhumans готують перший біонічний протез військовому».

Реклама Google

Telegram Channel