Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«У квітні має статися щось, що кардинально змінить хід війни в Україні»

Цікаво, чи прислуховується до екстрасенсів наш Президент?

Redaktor

«У квітні має статися щось, що кардинально змінить хід війни в Україні»

Відома екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська розповіла, яким 2023 рік буде для України, скільки ракет залишилося у росії для масованих атак, коли закінчиться війна та чи буде Володимир Зеленський знову балотуватися у президенти

– Реалії сьогодення такі, що українці змушені виживати без світла, води й тепла. Скажіть, коли може закінчитись цей важкий період? – запитала в пані Людмили журналістка unian.ua.

– Не раніше березня. Найстрашніше ми вже пройшли. Але те, що росія завтра-післязавтра перестане стріляти, – неправда. Вона завдаватиме ударів до останнього дня, доки не буде досягнуто миру. Десь більше, десь менше, але пострілюватимуть вони постійно.

– Тобто заспокійливі заяви деяких експертів про те, що у росії залишилося ракет на дві-три масовані атаки, не варті уваги?

– У них вже мало ракет – це так, але це не означає, що у них нічим стріляти. Вони над цим працюють, купуватимуть зброю в інших країнах.

– Над якими містами нависла найбільша небезпека?

– Зараз на порядку денному постійно буде Київ. Наступ на столицю можливий, та окупанти її все одно не візьмуть. Однак нам легше від цього не буде. Обстріли триватимуть. Але тішить те, що Сили оборони України зупинять окупантів, якщо ті намагатимуться пройти далі. Складна ситуація зберігатиметься близько місяця.

– Чи може Київ перетворитися на Маріуполь, Бучу?

– Ні-ні, цього не буде. У Києві буде система захисту. Тому ми з усім упораємося.

– Тобто ми отримаємо ще якусь допомогу для боротьби з російською агресією?

– Вже наприкінці цього місяця буде великий пакет допомоги, але щось глобальне ми почнемо отримувати з лютого – те, чого очікують військові та вся країна.

– Можете спрогнозувати, коли закінчиться війна?

– Починаючи з березня, нас рухатимуть до заморожування війни. росію та Україну садитимуть за стіл переговорів у добровільно-примусовому порядку. Я думаю, що путін та Зеленський можуть особисто зустрітися, але реакція суспільства буде неоднозначною.

 Я думаю, що путін та Зеленський можуть особисто зустрітися, але реакція суспільства буде неоднозначною.

Думаю, все стане зрозумілим у квітні. Наприкінці цього місяця має щось статися, що кардинально змінить хід війни та взагалі політику країн, які у ній беруть участь. Я не можу наразі зрозуміти, що це, але карти постійно показують те саме.

Загалом хочу сказати, що у війні переможе Україна. Але росія точно щось після себе залишить.

– Яким цей рік загалом буде для України?

– Складний рік. Тут стоїть навіть не тема війни, а економічна ситуація в країні. Усі побачать, що в нас усе перестало працювати, лишилися хіба поодинокі бізнеси. Можливий і глобальний політичний конфлікт у країні. До осені він тільки наростатиме. Я не думаю, що це буде ще один Майдан. Це швидко закінчиться, буде якась зміна.

– Зараз багато екстрасенсів, астрологів, мольфарів кажуть про те, що існує загроза життю Володимира Зеленського. Чи погоджуєтеся ви з їхньою думкою?

– Так, у квітні можливо. Безпосередньо його намагатися вбити не будуть, але є загроза для нього в дорозі, при пересуванні.

Читайте також: Україна отримає роту танків Leopard, – президент Польщі.

– Як гадаєте, чи піде Зеленський на другий президентський термін у 2024 році?

– Як на мене, йому не треба йти на другий термін, і він це розуміє. Але Зеленський прийшов не один, а зі своєю командою, й саме вона вимагає від нього знову займати крісло глави держави.

Якщо він зараз піде, ним захоплюватимуться всі покоління. Якщо ж залишиться, то це не дуже добре для нього. Тоді розпочнуться розбірки, чому була розв’язана війна, проблеми влади та народу. Та й сам Зеленський дуже зміниться.

– А хто може посісти президентське крісло, крім Зеленського? Олексій Арестович? Валерій Залужний?

– Я не думаю, що це буде Арестович. Він братиме участь у президентських перегонах, але не переможе. Залужний може стати президентом, але для мене велике питання, чи піде він взагалі у політику. Нині він не дуже хоче, але його активно туди ведуть.

Я знаю, що президентом буде чоловік середнього віку. Але оскільки країна проходитиме складний період відродження, щось у нього не залагодитися, й він погано піде. На його місце згодом прийде жінка. Але це не Юлія Тимошенко.

Діана МОГІЛЄВИЧ.

Реклама Google

Telegram Channel