Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
В країні війна, а Юля – на морі (Відео)

Початок 2023 року Тимошенко зустріла на насипному острові в Дубаї.

Фото із сайту korespondent.net.

В країні війна, а Юля – на морі (Відео)

Народну депутатку і лідерку «Батьківщини» помітили на пляжі в Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах

«Українська правда» написала, що Юлія Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готелю Kempinski на насипному острові Палм-Джумейра. Також зазначається, що у Дубаї Тимошенко вела потаємний спосіб життя. Її неможливо було побачити, наприклад, на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тамтешні відпочивальники. А залишаючи помешкання, нардепка з обережності сідала в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Залишаючи помешкання, нардепка з обережності сідала в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Попри це, журналістам вдалося поспостерігати за відпочинком леді Ю  та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, щойно вона помітила увагу до себе, одразу залишила пляж. Через п’ять днів після цього політикиня повернулась до Києва.

Видання з посиланням на джерела зазначає, що родина доньки Юлії Тимошенко переїхала в Дубай ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає.
Зазначимо, що на відміну від депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка, який поїхав у Таїланд на кілька тижнів, Тимошенко була присутня на засіданнях Верховної Ради після Нового року і персонально голосувала.

Василь КІТ.

Читайте також на volyn.com.ua: «На підконтрольній Україні території парафій ПЦУ більше, ніж парафій УПЦ МП – Епіфаній».

Реклама Google

Telegram Channel