Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Які були останні слова герасимова перед вторгненням в Україну

«Обидві сторони розуміли, що це брехня».

Фото із сайту dialog.ua.

Які були останні слова герасимова перед вторгненням в Україну

Журналісти служби BBC дізнались докладніше про останню розмову міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса та начальника генштабу країни-агресорки валерія герасимова (обоє на фото) перед повномасштабним вторгненням в Україну

Як стверджується у документальному фільмі «путін проти Заходу», вихід якого анонсує ВВС, 11 лютого 2022 року Воллес прибув до москви, щоб зустрітися зі своїм російським колегою сергієм шойгу.

За словами глави міноборони Британії, він повернувся із запевненнями, що росія «ніколи не вторгнеться» в Україну, проте додав: «Обидві сторони розуміли, що це брехня».

Розмову з військовим командуванням рф Воллес описав як «демонстрацію сили залякування: я збираюся збрехати тобі, ти знаєш, що я брешу, і я знаю, що ти знаєш, що я брешу, але я продовжу тобі брехати».

«Я збираюся збрехати тобі, ти знаєш, що я брешу, і я знаю, що ти знаєш, що я брешу, але я продовжу тобі брехати».

Воллес додав, що «доволі лякаюча і пряма брехня» підтвердила його впевненість в те, що росія вторгнеться. По закінченню зустрічі герасимов заявив йому: «Ніколи більше ми не будемо принижені».

До речі

Експрем’єр Великобританії Борис Джонсон розповів, що президент рф путін погрожував йому ракетним ударом під час «надзвичайної» телефонної розмови перед вторгненням в Україну. «Одного разу він погрожував мені і сказав: «Борисе, я не хочу тобі нашкодити, але з ракетою це займе лише хвилину» чи щось подібне. Весело».

Василь КІТ.

Читайте також на volyn.com.ua: «Президент США Джо Байден наказував збити китайську кулю-шпигуна «якнайшвидше»».

Реклама Google

Telegram Channel