Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Святослав Вакарчук дав три поради, як не вигоріти  в умовах війни (Відео)

«Велика честь бути поруч із захисниками Бахмута».

Фото з фейсбук-сторінки Святослава ВАКАРЧУКА.

Святослав Вакарчук дав три поради, як не вигоріти  в умовах війни (Відео)

«Не тішити себе ілюзіями, що війна закінчиться завтра або за два-три тижні»

«Навіть якщо все дуже погано – завжди починайте свій день із позитиву. Заряджайте себе тим, що дає вам персональний стимул жити, – це можуть бути фотографії коханих чи дзвінки», – таким першим рецептом поділився лідер гурту «Океан Ельзи». Артист додав, що для нього особисто цей позитив – не лише його родина, а й музика.

«Друге правило – відповідати собі чесно, що просто зараз відбувається. Не тішити себе ілюзіями, що війна закінчиться завтра або за два-три тижні. Це було дуже важливо на початку – тримати себе в тонусі і не впасти у відчай. Тепер ми маємо перейти у продумане існування – війна буде довгою», – вважає Вакарчук. Музикант додав, що українцям треба віддавати для Перемоги стільки, скільки можна, але не вигорати до кінця. Варто розраховувати свої сили.

«Третє правило працює у всіх війнах та просто складних ситуаціях – хоч би як було складно, потрібно тонізувати себе гумором. Хлопці та дівчата на передовій дуже багато жартують – це рятує», – заявив Святослав Вакарчук.

До речі, цими днями співак побував у багатостраждальному Бахмуті, через який фактично проходить лінія фронту. У центрі міста він записав відео з подякою нашим захисникам. «Герої, які захищають Бахмут та всі інші українські міста і села, не просто герої, а люди, які вже увійшли в історію. Велика честь бути поруч із ними», – сказав музикант.

«Герої, які захищають Бахмут та всі інші українські міста і села, не просто герої, а люди, які вже увійшли в історію. Велика честь бути поруч із ними», – сказав музикант.

Вистоїмо.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також на volyn.com.ua: «Пісню «Два кольори»  в КДБ вважали гімном ОУН» (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel