Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Володимир Зеленський: «путін для мене – ніхто»

«Я дійсно не розумію, хто приймає рішення в росії».

Фотоколаж із сайту informator.ua.

Володимир Зеленський: «путін для мене – ніхто»

Український Президент не бачить сенсу у перемовинах з людиною, яка «каже одне, а потім робить інше»

Відповідаючи на запитання британських журналістів, чи може вирішити питання війни зустріч із путіним, Володимир Зеленський сказав: «Мені це не цікаво. Не цікаво зустрічатися, не цікаво говорити... Я дійсно не розумію, хто приймає рішення в росії». 

Він додав, що перемовини будуть можливі з «іншими людьми при владі» в росії після того, як рф виведе війська з України і «визнає свої великі помилки». «Ми сусіди. Тоді нам доведеться розбиратися з цією ситуацією. Тоді це, напевно, буде можливо», – зауважив Президент України.

Володимир Зеленський також відповів на запитання, чи не запізно вже вести переговори з кремлем. «Після повномасштабного вторгнення для мене (путін. – Ред.) – ніхто», – наголосив глава нашої держави. За його словами, москва бреше, коли говорить про можливість перемовин, адже продовжує атакувати Україну ракетами. «Переконаний, що Україна для нього – лише перший крок… Після України будуть подальші кроки, будуть інші країни, якщо ми не витримаємо. Думаю, ми впораємося, отримаємо підтримку і переможемо», – заявив Володимир Зеленський.

Речник російського фюрера дмитро пєсков заспівав стару пропагандистську пісню: мовляв, «Зеленський сам давно перестав бути можливим опонентом для президента путіна», бо не хотів виконувати мінських домовленостей.

На це інтерв’ю відреагували в кремлі. Речник російського фюрера дмитро пєсков заспівав стару пропагандистську пісню: мовляв, «Зеленський сам давно перестав бути можливим опонентом для президента путіна», бо не хотів виконувати мінських домовленостей.

Що ж, давно зрозуміло, що путіну та його рашистській орді треба лиш одного – знищити українців як народ. І тут мало місця для компромісу. Тож допомагаймо – і морально, і матеріально – нашому головному «перемовнику» – Збройним силам України. 

Василь КІТ.

Читайте також на volyn.com.ua: «І закрити нарешті «Дружбу»: через Україну і далі тече російська нафта».

Реклама Google

Telegram Channel