Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Мільйон рублів за підбитий український танк: путіністи Басков  та Лепс придумали черговий цирк

Щоб нічого не зібрали ці рашисти!

Фото із сайту obozrevatel.com.

Мільйон рублів за підбитий український танк: путіністи Басков та Лепс придумали черговий цирк

Премію за знищену українську техніку нібито будуть виплачувати спільно з міністерством оборони рф

Співаки-рашисти Григорій Лепс та Микола Басков пообіцяли кожному, хто підіб’є український танк на війні, винагороду – по 1 млн рублів. Про це «народні артисти» росії заявили на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, як повідомляє видання «Фонтанка».

«Хто підірве танк Leopard або Leopard-2 – мільйон рублів. Ми, як представники творчості, робимо свій внесок для наших бійців. Щоб ми знали, що вони це роблять не тільки тому, що це їхня громадянська позиція. Ми це робимо, тому що хочемо, щоб вони знали: ми поруч із ними», – заявив Басков.

У свою чергу, Лепс підкреслив, що вважає таке рішення правильним.

«Ми будемо це робити від чистого серця... Якщо ми можемо надати якусь грошову винагороду нашим бійцям, ми це зробимо... Ми будемо допомагати... Сподіваюся, що ми абсолютно праві», – зазначає Лепс.

Як відомо, Лепс і Басков відкрито підтримували і підтримують путінський терор в Україні. Вони навіть їздили на Донбас не лише з концертами, а й із гуманітарною допомогою. Також артисти неодноразово виступали з підтримкою цілей спецоперації та політики російської влади. Тому цирк із мільйоном рублів цілком передбачуваний.

Лепс і Басков відкрито підтримували і підтримують путінський терор в Україні. 

Українців вельми обурила така витівка путіністів, про що свідчать їхні негативні коментарі. «Російські артисти Микола Басков, Григорій Лепс і Любов Успенська – міжнародні воєнні злочинці, тому треба заборонити їм в'їзд у цивілізовані країни, а їхнє майно на Заході заморозити». Таку думку висловив засновник інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитро Гордон під час YouTube-стриму з телеведучим Василем Головановим 18 червня. Журналіст також привітав ініціативу української артистки Олі Полякової, яка обіцяє виплатити $1 тис. кожному, хто під час зустрічі дасть Баскову й Лепсу копняка під зад або плюне в обличчя і зафіксує це на камеру.

«Олі Поляковій передаю привіт і подяку. Молодець! Ініціатива прекрасна. Я б розширив її: хто зустріне десь у цивілізованих країнах або навіть нецивілізованих усю цю братію, будь-кого з них, плюйте їм в обличчя, плюйте. Вони заслужили цих плювків. Це не люди. Усі, хто підтримує напад путінської росії на Україну, – не людина, а тварина. І то тварини набагато кращі, ніж ці тварюки. Тому полювання на них відкрито, я так розумію», – сказав Гордон.

Серед коментарів на цю новину у Facebook важко знайти цензурну лексику, адже емоції людей зашкалюють.

Після таких новин важко оговтатися і збагнути, як люди можуть бути такими не­адекватними. Сподіваємось, що катюзі буде по заслузі.

Ірина ПРИХОДЬКО

Читайте також: «Стала відома ймовірна дата, коли росія може зірвати Запорізьку АЕС (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel