Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Чоловік, якого немовлям покинули на морозі, через 62 роки розшукав сім’ю

Гарві та Віра, яка його врятувала.

Фото із сайту mirror.co.uk.

Чоловік, якого немовлям покинули на морозі, через 62 роки розшукав сім’ю

Він також дізнався жахливу таємницю – виявилось, що його біологічний батько просто вирішив позбутися сина

Жителя Великої Британії Гарві Шакелла рідні батьки немовлям покинули на холоді у картонній коробці посеред вулиці.

Тоді його врятувала випадкова перехожа Віра Вуд. Взимку 1960 року вона виявила немовля, зателефонувала копам і віддала їм малюка. Згодом дитину всиновила прийомна родина.

Гарві через 62 роки розшукав свою рідну сестру.
Гарві через 62 роки розшукав свою рідну сестру.

 І ось через 62 роки Гарві почав пошуки не лише своєї біологічної родини, а й рятівниці Віри. «Я отримав хороше виховання з люблячими прийомними матір’ю, батьком і братом, але з роками в глибині душі у тебе з’являється думка:

«Звідки я взявся?» – каже Гарві…

А тим часом Віра, якій зараз 89 літ, досі живе за рогом від того місця, де багато років тому знайшли Гарві, і пам’ятає цей випадок так, ніби це було вчора. Вона розповідає: «Близько 4-ї години на Різдво я почула шум у своєму палісаднику. Відсунула штори і побачила, як якість хлопці вибігли з воріт. Потім близько 6-ї години я почула дитячий плач, але не надала цьому значення, тому що у сусідів через дорогу народилася дитина». Згодом жінка все ж зрозуміла, що посеред вулиці у картонній коробці було немовля. Малюк виглядав дуже виснажено... Віра, яка мала трьох власних дітей у віці чотирьох, трьох і одного року, загорнула його в дитячу ковдру, а потім віддала поліцейським.

Хлопчика залишили  у картонній коробці на морозі.
Хлопчика залишили у картонній коробці на морозі.

 Жінка згадує, що хотіла залишити Гарві, проте не було можливості. Вона каже, що всі ці роки думала про той випадок і зараз дуже щаслива, що чоловік її знайшов.

Далі Гарві Шакелл почав розшукувати своїх маму і тата. Проте результати ДНК-тесту показали, що його біологічні батьки померли. Однак з'ясувалося, що у Гарві є дві старші сестри. Одна з них – Черрі з Девону – була дуже рада, що її знайшли. Вона на 3 роки старша від свого брата, а тому розказала чоловіку, чому батьки вирішили його позбутись.

Їхня мати ні в чому не винна. Все сталось через те, що після пологів батько забрав немовля і вивіз його невідомо куди. З’ясувалося, що батько Черрі і Гарві мав стосунки з різними жінками, в результаті чого у нього народилося 19 дітей.

Черрі переконує, що їхня мати ні в чому не винна. Все сталось через те, що після пологів батько забрав немовля і вивіз його невідомо куди. З’ясувалося, що батько Черрі і Гарві мав стосунки з різними жінками, в результаті чого у нього народилося 19 дітей. Деякі з них були всиновлені, а деякі потрапили до дитячих будинків.

«Мій батько, очевидно, був не дуже доброю людиною. А мама, мабуть, перебувала в жахливому стані. Мене забрали від неї, і вона ніколи не знала, що я живий. Я думаю про свого прийомного батька, який, на жаль, помер десять років тому, який був повною протилежністю – таким лагідним, добрим чоловіком», – каже Гарві.

Тепер брат і сестра почали спілкуватись із іншими своїми родичами, які живуть по всій Європі.

Віра ХМЕЛЬНИЦЬКА, tsn.ua.

Реклама Google

Telegram Channel