Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
4 роки ми в опозиції, але досі «відповідальний за все» Порошенко  з «порохоботами»

«Владою запущена ефективна технологія дискредитації і знецінення «Європейської Солідарності».

Фото із сайту eurosolidaritu.org.

4 роки ми в опозиції, але досі «відповідальний за все» Порошенко з «порохоботами»

Відкрила «Українську правду» і читаю заголовок, що Петро Порошенко і «порохоботи» мають за все відповісти. За що цього разу?

У 2014–2019 ми як влада відповідали за все. За трагедію Іловайська і Дебальцевого, хоч навіть нинішні на 100% «свої» прокурори визнали, що у вбивстві українських військових винні виключно путін і його терористична армія. Сьогодні Україна чи не щодня несе втрати, рівні Іловайську, на жаль.

Ми відповідали за Мінські угоди, які дали нашим ЗСУ таку важливу тоді паузу, щоб окріпнути, переозброїтися і крок за кроком звільняти український Донбас.

Ми відповідали за звільнення полонених і звільнили тисячі. В гуманітарній групі на вимогу, в тому числі наших європейських партнерів, був Медведчук, але його не було в парламенті, і каналами тоді він не володів (окрім 25% «Плюсів»). Шістка путіна. Але чим це відрізняється від нинішнього використання Абрамовича – гаманця путіна, якого залучили до перемовин стосовно звільнення наших? Сам Зеленський якось говорив, що готовий розмовляти хоч із чортом, аби витягти героїв.

Ми відповідали за Свинарчука, й Порошенку в розпал виборчої кампанії одягли на голову, що Свинарчук контрабандою за завищеними цінами купував якісь деталі для нашої старої, ще радянської, техніки. Полторак і Муженко яйця по 17 грн, слава Богу, не купували. Навпаки, вдалося ввести нову систему харчування в ЗСУ, нову форму і почати виробляти нову зброю.

Ми відповідали за свободу слова. Тому радянське УТ стало «Суспільним», і там йшли розслідування Бігуса і Ткача. Сьогодні там «марафон» і немає опозиції, але багато позаштатних радників і радниць Офісу Президента. За що живуть ці милі люди?

и теж помітили, що в певних шанованих волонтерів і ветеранів (я не ділю тих, хто пройшов фронт, за партійними прапорами) немає запитань до ОПЗЖ і Шуфрича, а також Баканова і Ко.    

Ми відповідали за боротьбу з корупцією, тому створили антикорупційну інфраструктуру, а антикорупціонери щодня були в усіх ЗМІ. Сьогодні вони у владі і не дали жодного коментаря стосовно Трубіцина, Сенниченка і Ко.
Ми відповідали за демократію, тому у ВР опозиція почувалася голосно і вільно, очолювала комітети і з ранку до вечора виступала на каналі «Рада», в країні проходили мітинги і протести, хоч війна тривала.

Ми відповідали за моряків у Керченській протоці і протистояли спробам путіна обмежити роботу наших портів. Хоч сьогодні в нас немає ніякого мореплавства в Азовському регіоні. А справа проти Порошенка за пасквілем Портнова щодо моряків – не закрита!

Ми відповідали за інтеграцію в ЄС і НАТО. Тому отримати безвіз, Угоду про асоціацію і внесли в Конституцію нашу стратегічну мету – членство в цих союзах. Сьогодні Арестович звинувачує Порошенка, що через НАТО почалася війна, а канал «Рада» розповідає, що це Зеленський в 2014-му підписав Асоціацію.

Вже 4 роки ми в опозиції. Півтора року важкої війни. Але, судячи з новин, ми і досі відповідаємо за все.

Так, як проєвропейська опозиція і державники ми відповідаємо за демократичний контроль над владою, навіть в умовах воєнного стану, за збереження мінімальних демократичних свобод. І ставимося до цього відповідально.

Владою запущена ефективна технологія дискредитації і знецінення «Європейської Солідарності» – єдиної парламентської партії, яка, окрім влади, залишається в українському політичному сегменті.

Ви теж помітили, що в певних шанованих волонтерів і ветеранів (я не ділю тих, хто пройшов фронт, за партійними прапорами) немає запитань до ОПЗЖ і Шуфрича, а також Баканова і Ко. Вони ні за що не повинні нести відповідальність. Тільки Порошенко.

Мета брудної кампанії очевидна. Армія, мова, віра – єдиний ідеологічний фундамент, на якому сьогодні можливо в Україні будувати державу!

І ті, хто буде новими «новими обличчями», вже почали цей політичний шлях. Не з критики тих, хто роками знущався над фундаментом державності, а з «порохоботів», які дозволяють собі мати критичне мислення. Нині в Україні – це злочин.

Колись технологи цієї страшної технології розколу країни понесуть за все відповідальність.

А сьогодні, шановна «Українська правдо», у ваших матеріалах так часто згадується Порошенко і його команда, що, мабуть, в рамках політичного плюралізму і демократії прийшов час дати слово самому Петру Олексійовичу чи його команді, де теж багато людей пройшли війну, були поранені та продовжують бити ворога, поки хтось уже цинічно включив режим «вибори». 

Ірина ГЕРАЩЕНКО, народний депутат, фракція «Європейська Солідарність».

Читайте також:

= «Важко сльози зупинити»: артист з Луцька зворушив проханням від маленької шанувальниці»;

= «Фермер-підприємець з Волині Назар Бобак став козаком-воїном!»;

= «Екслідер «Правого сектора» Дмитро ЯРОШ: «путін – «голий король», ліквідація якого – справа часу».

Реклама Google

Telegram Channel