Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Сюрприз не вдався: наречена втекла з весілля-«подарунка»

«Ідея одружитися без попереднього обговорення чи згоди здавалася мені порушенням довіри між нами».

Фото із сайту vseznayko.com.

Сюрприз не вдався: наречена втекла з весілля-«подарунка»

На жаль, відома істина про те, що благими намірами встелена дорога до пекла, спрацювала і цього разу: обурена ігноруванням її смаків та побажань, дівчина посварилася не лише з коханим, а й із родичами та друзями, які вважають, що вона все зіпсувала 

Про те, чому покинула нареченого біля вівтаря, 30-річна жінка, яка не називає свого імені, розповіла на популярному форумі Reddit. Каже: втекла з весілля, оскільки бойфренд «застав її зненацька» не узгодженою з нею церемонією. Дівчина досі вважає, що мала рацію. 

Пара зустрічалася протягом 5 років, планувала одружитися. Тож 32-літній чоловік на ім'я Марк вирішив, що це непогана ідея – влаштувати своїй коханій сюрприз, організувати весілля, яке б стало для неї цілковитою несподіванкою. Жінка ж, нічого не підозрюючи, вважала, що наречений запросив її просто на розкішну вечірку в шикарному закладі. Із захопленням і нетерпінням чекаючи цієї події, вона ретельно продумувала свій образ, обирала вбрання, яке їй найкраще пасуватиме. Увійшовши до просторої зали, де мала відбуватися «тусовка», наречена була вкрай здивована, побачивши, що тут присутні друзі та родичі і всі вітають її оплесками.

 Дівчина хотіла мати право голосу в процесі планування, брати участь у прийнятті рішень і мати можливість морально та емоційно підготуватися до такої важливої віхи в спільному житті.

Описуючи те, що сталося далі, вона зазначила: «Виявляється, Марк організував для нас ретельно продумане весілля-сюрприз. Без мого відома. Коли я увійшла, всі вибухнули аплодисментами, а я стояла там шокована й приголомшена. У мені просто вирував «коктейль» емоцій. Хоч я дуже кохаю Марка і мріяла про наше спільне майбутнє, ідея одружитися без попереднього обговорення чи згоди здавалася мені порушенням довіри між нами», – зізналася вона. Дівчина вбачала у вчинкові бойфренда ігнорування своїх прав і її самої як особистості.

Охоплена сум’яттям, наречена відвела Марка вбік і висловила своє бачення ситуації. Вона пояснила йому, що «хотіла мати право голосу в процесі планування, брати участь у прийнятті рішень і мати можливість морально та емоційно підготуватися до такої важливої віхи в спільному житті».

Але хлопець відкинув її сумніви – сказав, що, на його думку, вона буде в захваті від романтичного жесту. Дівчина постала перед вибором: усміхнутися й продовжити весілля, організоване без її участі, або відстоювати свою позицію. Врешті-решт вона таки вирішила залишити заклад, попри те, що через такий невдалий на її погляд сюрприз довелося посваритися і з Марком, і родичами та друзями, які стверджували, що вона відреагувала надмірно емоційно й зіпсувала те, що могло бути особливим днем.

У своїй публікації дівчина наголосила: вважає, що «шлюб має бути спільним рішенням», і її позицію підтримало чимало користувачів. При цьому вона додала, що не перестала кохати Марка і пов’язує своє майбутнє тільки з ним...

За матеріалами mirror.co.uk, focus.ua.

Надія АНДРІЙЧУК.

Telegram Channel