Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Футболіст Олександр Зінченко відбив дівчину в партнера по донецькому «Шахтарю» (Відео)

На колоритну вболівальницю з України звернули увагу всі, але саме для Олександра вона стала дружиною і мамою їхньої доньки.

Усі фото – @zinchenko та @v.lada_sedan (Instagram).

Футболіст Олександр Зінченко відбив дівчину в партнера по донецькому «Шахтарю» (Відео)

Про стосунки української зірки гри №1 у світі з тележурналісткою Владою Седан усі дізнались у прямому ефірі, коли Сашко не стримався під час флеш-інтерв’ю і палко поцілував кохану

У пари нещодавно на світ появилася друга донечка.

«Не бачив її два тижні, тому не стримався...»

А почалося все ще з далекого 2019-го, коли журналістка Влада Седан після матчу збірної України проти Сербії (5:0) брала інтерв’ю в Олександра. Флеш ішов як по маслу: перемога, купа емоцій та радощів. Ось Зіна – таке прізвисько в Зінченка – й вирішив на завершення... поцілувати дівчину. У прямому ефірі! На очах мільйонів глядачів!

Після цього 22-літній футболіст зізнався, що більше не «холостякує», а має стосунки з Владиславою Щегловою (Влада, до речі, у 2013 році стала «Міс Вінниця»). «Я хотів би сказати, що дійсно маю стосунки з Владою. Щодо поцілунку, то я не бачив її два тижні, тому і не стримався», – прокоментував свій вчинок Олександр.

Далі стрічка Instagram закоханих була просто всіяна спільними фото та сторіз, а Владислава регулярно хизувалася приголомшливими подарунками від коханого. Пара вирушила у неймовірну подорож Америкою, зустрічалася з друзями та відвідувала гучні вечірки...

Після першого поцілунку в прямому ефірі Зінченки не бояться висловлювати свої почуття на людях.
Після першого поцілунку в прямому ефірі Зінченки не бояться висловлювати свої почуття на людях.

  Чарівна фанатка «синьо-жовтих» зачарувала всіх на Євро-2016

Але як доля звела Сашка та Владу? Сталося це на Євро-2016. Влада із сім’єю приїхала до Франції підтримати рідну збірну в той час, як Зінченко вже займав почесне місце у складі «синьо-жовтих». Гра національної команди, на жаль, не була блискучою, чого не можна сказати про вбрання Щеглової. На дівчині ідеально виглядала атрибутика та національний прапор – від Влади не відривали очей ні вболівальники, ні фотографи з трансляторами. Після одного з матчів Олександр подарував свою футболку чарівній фанатці.

Відтоді до дівчини прийшло визнання. В Україну Влада поверталася найгарнішою вболівальницею Чемпіонату Європи, а вже вдома отримала пропозицію про співпрацю від каналу «Футбол». Тоді Седан – саме так звучить псевдонім зіркової фанатки – почала «тусуватися» з гравцями «Шахтаря». Журналістка часто проводила час у компанії «гірників», а невдовзі стала дівчиною Андрія Борячука. Пара нерідко їздила на відпочинок з друзями, серед яких був і Зінченко. Влада з Андрієм мали тривалі стосунки, проте у 2019 році вони розійшлися. І стосунки їхні зруйнував... Зінченко.   Подейкують, що Андрій і досі не вибачив Сашкові.

На дівчині ідеально виглядала атрибутика та національний прапор – від Влади не відривали очей ні вболівальники, ні фотографи з трансляторами. Після одного з матчів Олександр подарував свою футболку чарівній фанатці.

Найгірша у світі... пропозиція одружитися                                                                                                               

Взаємини Седан із Зіною приголомшили всіх – пара активно висвітлювала своє кохання у соціальних мережах. Вже через місяць вони вирішили з’їхатися, що й показали у себе в Instagram. Зінченко так ефектно зустрів кохану, що йому аплодував увесь аеропорт.

Стосунки вийшли на новий рівень.

У жовтні того ж 2019 року відбувся матч Україна – Португалія. Наша збірна феєрично перемогла КріРо та компанію з рахунком 2:1. Втім, головна перемога Зінченка була ще попереду. Світ українського спорту ще не відійшов від приголомшливої звитяги, як пара знову підірвала мережу. Олександр зробив пропозицію Владиславі, й молодята поділилися зворушливими фотографіями з НСК «Олімпійський».

Щоправда, не все було так солодко. Сам футболіст нещодавно зізнався, що його пропозиція одружитися – найгірша у світі. Насправді він зробив це після гри, вдома у глибоку ніч, а обручку діставав із сумки, де лежали його бутси з частинками газону.

Пару привітав увесь футбольний світ, винятком не став навіть Хосеп Гвардіола. Тренер «Манчестер Сіті» (тоді Зінченко грав за цей клуб, зараз захищає кольори лондонського «Арсенала») поздоровив молодят під час пресконференції.

Маленька Єва – палка вболівальниця тата  і лондонського «Арсенала».
Маленька Єва – палка вболівальниця тата і лондонського «Арсенала».

 Подружжя розвінчало всі міфи про «життя після одруження». Соціальні мережі все ще рясніли яскравими моментами, а їхня родина поповнилася новими приятелями – собаками Мією та Луї.

Майже через рік Владислава та Олександр зіграли довгоочікуване весілля в передмісті Києва. Церемонія була дуже пишною...

«Ми на тебе чекаємо»

Життя пари вирувало, незважаючи на насичений графік для обох. На носі – Євро-2020. Всі спортивні новини були переповнені прогнозами, аналізами та нетерплячим очікуванням… Проте подружжя й тут гучно нагадало про себе. Тепер ЗМІ демонстрували нову світлину, де було вже троє людей: Олександр, Владислава та їхня ще не народжена дитина.

Незважаючи на свій «цікавий стан», Влада вирушила на Євро з командою українських ЗМІ, а Олександр – до розташування збірної.

І свій гол за Україну Зінченко присвятив дружині при надії.

Після завершення шляху національної команди на континентальній першості пара виклала відео, де дізнається про стать майбутньої дитини. Дійство відбувалося там, де все й починалося, – на «Олімпійському», а над стадіоном здійнялася завіса рожевого диму, що означало появу донечки у подружжя.1 серпня 2021 року Владислава народила дівчинку. Коли повернулася з пологового, біля її дому чекав цілий концерт та величезна кількість подарунків від новоспеченого тата.

Після цього соціальні мережі Седан та Зіни наповнені теплими сімейними фото та відео, а іноді навіть кумедними.

А кілька місяців тому пара опублікувала в Instagram відеоролик, у якому повідомила про радісну новину – Владислава знову вагітна. До відео додали УЗД-знімок.

«Ми на тебе чекаємо», – свідчить підпис до нього.

P.S.  А 2 серпня 2023 року в сім'ї Влади та Олександра народилася друга дитина, і це знову дівчинка. Зінченко опублікував фото та написав у соцмережах: «Ласкаво просимо у цей світ, наша принцеса. 2 серпня 2023 року».

«Ласкаво просимо у цей світ, наша принцеса. 2 серпня 2023 року». Фото з instagram-сторінки Олександра ЗІНЧЕНКА.
«Ласкаво просимо у цей світ, наша принцеса. 2 серпня 2023 року». Фото з instagram-сторінки Олександра ЗІНЧЕНКА.

 P.P.S. «Зараз, на мою думку, найбільшу користь країні я приношу на футбольному полі. А якщо Україні необхідно буде, то піду захищати її зі зброєю в руках. Усі підуть. Бо я хочу жити в Україні по завершенні спортивної кар’єри», – заявив нещодавно Олександр Зінченко в інтерв’ю західним ЗМІ.

Лія ЛІС.

Читайте також: «Боксер Усик не буде міняти знак на щиті свого тату «Батьківщина-мати».

Реклама Google

Telegram Channel