Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Чоловік влаштував квітковий сюрприз у лікарні

Так оригінально Бред засвідчив Алісі своє кохання та підтримку: він не просто подарував їй троянди, а організував збір коштів, які пожертвували на дослідження раку грудей.

Фото із сайту kenguru.plus.

Чоловік влаштував квітковий сюрприз у лікарні

Аліса нещодавно завершила курс хіміотерапії, пройшовши через останню її процедуру в онкологічному центрі в Омасі, штат Небраска, США

За словами Бреда Буске, він хотів зробити для своєї дружини щось дивовижне в останній день її лікування, щоб відзначити закінчення хіміотерапії і засвідчити їй своє кохання та підтримку. Більше того, він організував збір коштів, які пожертвували на дослідження раку грудей.

Несподівано йому на думку спала геніальна ідея, як можна втілити усі його мрії одночасно: Бред вирішив не просто подарувати букет квітів, він надіслав повідомлення рідним і друзям із проханням допомогти йому здивувати Алісу, засипавши трояндами в останній день її лікування.

Після того як троянди були подаровані, ми з моєю дружиною розділили їх між іншими хворими на рак, що проходили лікування у цей день. Відчуття радості від вручення квітів було найприємнішою частиною заходу.

Також він домовився з місцевим квітковим магазином про акцію, згідно з якою власники продаватимуть троянди по 10 доларів, після чого виручені кошти будуть надіслані до фонду дослідження раку грудей.

«Я був вражений, коли замовлення на квіти почали буквально сипатися. Ми швидко отримали заявку на 100 троянд, на 300, а потім на 400!» – написав Бред.

Коли загальна кількість досягла 500 троянд, квітковий магазин припинив акцію, надіславши усі гроші до благодійного фонду.

Завдяки замовленням від 170 сімей вдалося зібрати 4500 доларів на дослідження раку молочної залози.

Квітковий магазин поставив троянди у 36 ваз, а потім розмістив їх у шістьох плетених кошиках. Дві доньки Аліси разом із її чотирма близькими друзями доставили букети у медзаклад.

«Після того як троянди були подаровані, ми з моєю дружиною розділили їх з іншими хворими на рак, що проходили лікування у цей день. Відчуття радості від вручення квітів було найприємнішою частиною заходу», – написав Бред.

Джерело: kenguru.plus.

Telegram Channel