Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Вбивство пригожина – це  розправа в стилі бандитів

Кривавий пуйло не пробачив навіть «маленької зради» пригожину, який, на жаль, поклав багато наших хлопців під Бахмутом.

Фотоколаж із сайту glavcom.ua.

Вбивство пригожина – це розправа в стилі бандитів

Таке справді можна побачити лише у фільмах: гангстер «мочить» свого конкурента, а потім на публіку його «оплакує»

Але це не кіно, а реальне життя росії. Життя, де бандитські і терористичні методи стали частиною державної політики. Та й це фактично уже не держава. Це мафія, яка чинить позасудові розправи і стосовно населення, і між собою.

Вражає, що при цьому вони продовжують називати себе «великими», а задурманене і залякане населення вірить, що так і правильно…

Саме такі думки приходять після авіакатастрофи, яка сталася 23 серпня у Тверській області рф. Там розбився літак бізнес-класу, на борту якого було 10 людей, включаючи відомого терориста, власника так званої пвк «вагнер» євгена пригожина. «Слідчі» органи росії підтвердили, що всі пасажири та члени екіпажу загинули. Одна з версій причин падіння літака – вибух на його борту.

Втім, після короткого і невдалого заколоту «вагнерівців» у червні цього року багато хто сперечався лише про те, як і коли путін ліквідує свого колишнього спільника за те, що той так його налякав, посягнувши на одноосібну владу царя. Звісно, таке у середовищі кремлівського кримінального кодла не прийнято пробачати.

У самій росії «пересічні» ще й похвалять свого фюрера – «маладєц, паказал, кто в домє хазяін».

Зате цілком прийнятно, що і зробив путін, вийти на публіку і лицемірно похвалити вбитого як «талановиту людину та бізнесмена», який зробив «істотний внесок у нашу спільну справу боротьби з неонацистським режимом в Україні»...                                                             Що? Після того всім стало ясно, що путін не тримає слова? Та це давно вже у світі не новина ні для кого, хто реалістично дивиться на московію. А в самій росії «пересічні» ще й похвалять свого фюрера – «маладєц, паказал, кто в домє хазяін».

А втім…

А якщо насправді нас дурять із цим убивством?

У цьому випадку можемо послатись на публіциста Валерія Пекаря, який бачить такі варіанти: 1. пригожин мертвий не за наказом путіна, а когось іншого. 2. пригожин живий, це інсценування було за наказом путіна. 3. пригожин живий, це інсценування було не за наказом путіна.

На думку Пекаря, перший варіант дуже поганий для росії, бо означає, що вертикаль влади зруйновано. Другий варіант найкращий для путіна, адже, по суті, це реалізація домовленості, коли ватажок «вагнерівців» виходить із гри, а цар зміцнює систему, давши еліті зрозуміти, що його слово таки сильне. А третій варіант означає, що пригожин надув путіна, що не дуже добре для фюрера.

Для України ж, звісно, добрі усі варіанти, коли павуки в банці гризуться і відбуваються заворушення, бо це може деморалізувати їхню армію та допомогти нам на фронті. Тож, сподіваємось, продовження буде.

Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel