Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Кровопивцю путіна бісить,  що Зеленський – єврей

Родичі Президента України Володимира Зеленського стали жертвами Голокосту в роки Другої світової війни.

Фотоколаж із сайту svoboda.org.

Кровопивцю путіна бісить, що Зеленський – єврей

Адже цей факт заважає російському фюреру звинувачувати українців у нацизмі

Проте путін не припиняє крутитись, як вуж, щоб оголосити українців винними в усіх гріхах. Так, нещодавно він добалакався до того, що Захід «поставив на чолі сучасної України єврея», аби «прикрити антилюдську сутність» нашої країни. «Це робить всю ситуацію надзвичайно огидною, що етнічний єврей прикриває героїзацію нацизму і прикриває тих, хто очолював свого часу Голокост в Україні, а це знищення півтора мільйона людей», – заявив путін у коментарі журналісту російського пропагандистського телеканалу. Ще раніше пуйло називав Володимира Зеленського «ганьбою єврейського народу».

У Міністерстві закордонних справ України закликали світову спільноту засудити антисемітські висловлювання кривавого карлика. «Хронічна фіксація путіна на етнічному походженні українського Президента є черговим проявом глибоко вкоріненого антисемітизму російських еліт», – заявив представник МЗС Олег Ніколенко.

«Етнічний єврей прикриває героїзацію нацизму і прикриває тих, хто очолював свого часу Голокост в Україні, а це знищення півтора мільйона людей», – заявив путін.

До речі, як писав The Jerusalem Post, у 2020 році Зеленський заявив, що має «звичайне радянське єврейське виховання». Він пояснив, що його родина не дуже релігійна, тому що релігії в радянській державі офіційно не існувало.

«Я ніколи не говорю про релігію і ніколи не говорю про Бога, бо маю свою думку щодо цього. Звичайно, я вірю в Бога. Але я говорю з ним лише в ті моменти, які для мене особисті», – заявив тоді Президент.

Зеленський втратив родину під час Голокосту. Його прадід і троє братів його діда були вбиті після вторгнення фашистів на українську територію. Вони приєдналися до Червоної Армії, щоб боротися з нацистами, і дід Зеленського був єдиним із них, хто вижив.

«Троє з них (родичів Зеленського. – Ред.), їхні батьки та їхні родини стали жертвами Голокосту. Усі вони були розстріляні німецькими окупантами, які вторглися в Україну. Четвертий брат вижив. Через два роки після війни у нього народився син, а через 31 рік – онук. Ще через 40 літ той онук став Президентом, і він сьогодні стоїть перед вами», – наголосив в інтерв’ю Володимир Зеленський.

Йосько ПЕРЕЦ.

Читайте також: «Пізно викликали пожежників: у Рівненському районі вогнем знищено деревʼяну церкву, збудовану 1877 року».

Реклама Google

Telegram Channel