Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Артем Пивоваров заплакав, почувши історію 16-річного учасника «Голосу країни-13»

Такі емоції не підробиш...

Фото із сайту tsn.ua.

Артем Пивоваров заплакав, почувши історію 16-річного учасника «Голосу країни-13»

Владислав Пелих із запорізького міста Пологи, яке зараз перебуває в окупації, підкорив тренерів конкурсу своїм емоційним виступом

Ось його слова, які разом із піснею неабияк усіх зворушили.

«Я з міста Пологи Запорізької області. Воно вже понад рік окуповане. Зараз я перебуваю у місті Гданськ. Перший час було дуже складно відновитися. Дуже не вистачало в цей період музики. Я приїхав з окупації до Польщі без музичних інструментів. Завдяки підтримці поляків було набагато легше адаптуватися. Я маю зараз відповідальність, бо я реалізовую свою мрію і маю змогу подякувати Польщі за допомогу», – заявив Владислав.

Учасник проєкту виконав трек української співачки Jerry Heil та польського виконавця Krystian Ochman – Bronia («Зброя»). Тренери були приголомшені виступом Владислава та всі натиснули червону кнопку.
Особливо 16-річний хлопець розчулив Артема Пивоварова, який не зміг стримати сліз та розплакався. Річ у тім, що рідне місто тренера тривалий час теж перебувало в окупації, а його близькі не мали змоги виїхати (з Вовчанська на Харківщині. – Ред.).

Ваша історія мені дуже болить. У мене також батьки в окупації були дуже довго, мій дім продовжують бомбити щодня...

«Незалежно від того, який ви зробите вибір, я хочу подякувати вам за сміливість. За те, що ви представляєте нову плеяду молодого покоління, свідомого покоління нової України. Ваша історія мені дуже болить. У мене також батьки в окупації були дуже довго, мій дім продовжують бомбити щодня. Ми сьогодні тут для того, щоб нести нашу культуру, айдентику, коріння, спадщину у світ і говорити про Україну. Дякую вам за те, що ви у свої 16 років так сміливо, щиро і відважно говорите про Україну», – зазначив Пивоваров.

Всі тренери розвернули свої крісла до учасника. Сам Владислав обрав команду тренерки Юлії Саніної.

Читайте також: Співак Артем Пивоваров «заснув» у прямому ефірі.

Реклама Google

Telegram Channel