Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
5 найміцніших пар українського шоу-бізнесу

Фото: Pixabay.

5 найміцніших пар українського шоу-бізнесу

У сучасному світі чоловіки та жінки вважають, що навіть рік стосунків – це досягнення. Часто «люди сцени» мають за своїми плечима не один шлюб. Але є такі подружжя, які міцно тримаються разом усе життя. Познайомимося з ними ближче

Павло Зібров з дружиною Мариною і донькою Діаною.
Павло Зібров з дружиною Мариною і донькою Діаною. 

1. Павло та Марина Зіброви

Український естрадний співак і композитор Павло Зібров і його обраниця Марина у шлюбі 29 літ. Вони познайомилися у 1992-му на одному із творчих вечорів. Тоді Павло твердо вирішив, що має підкорити серце дівчини. І йому це вдалося: після двох років побачень закохані справили весілля. У них двоє дітей: син Олександр та донька Діана, пише «Обозреватель».

«Ми спимо в різних спальнях, бо мене  дратує, що він хропе. І коли їдемо на відпочинок, то теж дві кімнати беру, щоб не чути, бо я не буду відпочивати. Мені іноді хочеться його вбити», – зізналася журналістам програми «Зірковий шлях» Марина Зіброва. Сам співак на запитання, чим його найбільше дратує дружина, відповів як справжній джентльмен: «Мене нічого не бісить в Марині. У мене дружина – ідеальна».



Віталій і Світлана Білоножки  вже понад 40 років разом.
Віталій і Світлана Білоножки вже понад 40 років разом. 

2. Віталій і Світлана Білоножки

Співак та естрадний виконавець Віталій Білоножко і співачка Світлана Білоножко вже понад 40 років разом. І не лише як подружжя, а й як творчий тандем. Зіркова пара тричі справляла весілля: на Сумщині, де народився і виріс Віталій, потім у Світлани на Дніпропетровщині, а пізніше – в Києві з колегами й друзями.

За багато літ знамените подружжя не втрачає запалу у стосунках. Однак був момент, коли Віталій замислився про розлучення. Коли їхні два сини були ще маленькими, він пішов до своєї матері й заявив: «Мамо, щось зі Свєтою, якась вона така непередбачувана... Може, я розлучуся?». Та сказала йому не робити цього, аби не лишати дітей без батька.


Руслана і Саша цьогоріч святкуватимуть «нікелеве» весілля.
Руслана і Саша цьогоріч святкуватимуть «нікелеве» весілля.

3. Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Якось співачка Руслана звернулася до рок-музиканта і музичного продюсера Олександра Ксенофонтова за професійною порадою. Так вони й потоваришували. Згодом почали зустрічатися, а в грудні 1995 побралися. Цьогоріч пара святкуватиме «нікелеве» весілля – 28 років у шлюбі.


Сучасну Роксолану підкорили шоколадним серцем і...
Сучасну Роксолану підкорили шоколадним серцем і...

4. Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Акторка Ольга Сумська 14 лютого 1991 року перед репетицією в театрі знайшла на своєму столику шоколадне серце і записку «Приходь завтра до мене. Я тебе з’їм, як ти цей шоколад». Так зірка закохалася у свого колегу, актора театру і кіно Віталія Борисюка. За 5 літ пара справила весілля, згодом у них народилася донька  Ганна. Цьогоріч вони відсвяткували 27-му річницю шлюбу.



Їх поєднала гра у КВК.
Їх поєднала гра у КВК. 

5. Олена і Сергій Кравці

Популярна комічна акторка Олена Кравець і телепродюсер Сергій Кравець потоваришували в університетські роки, коли грали в КВК. Згодом дружба переросла в романтичні стосунки. Пара справила весілля у 2002 році, а невдовзі у них народилася донька Маша. Влітку 2016-го на світ з’явилися двійнята Катерина та Іван.

Подружжя вже 21 рік у шлюбі, і за цей період довелося зіткнутися із кризою – після народження двох малюків Олена і Сергій були на межі розлучення, але чоловікові вдалося зробити все, аби цього не сталося.

Читайте також: Найкоротший шлюб в історії: молодята розлучилися через три хвилини після одруження.

Реклама Google

Telegram Channel