Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Шестикласник на 1 вересня прийшов у школу з особливим подарунком

«Це мій коптер. Він не такий класний, як ваші, та, сподіваюся, знадобиться. Хай тепер послужить у вас (школу перелітає)».

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Шестикласник на 1 вересня прийшов у школу з особливим подарунком

Замість квітів, які цього дня традиційно дарують педагогам, учень приніс у Чопську загальноосвітню школу дрон

Свій улюблений квадрокоптер, подарований йому кілька років тому дядьком, хлопчик вирішив передати на потреби прикордонників.

Артур непомітно залишив коробку з безпілотником на учительському столі і поклав на неї аркуш паперу зі словами: «Привіт! Мене звати Артур. Мої тато і мама військові, а я народився в День військової розвідки, 7 вересня. Може, тому люблю коптери. Це мій коптер. Він не такий класний, як ваші, та, сподіваюся, знадобиться. Хай тепер послужить у вас (школу перелітає)».

Директорка навчального закладу разом із класним керівником Артура проінформували прикордонників Чопського загону, що в місцевій школі на них чекає сюрприз. Аби віддячити, військові завітали у клас до школяра. Прикордонники щиро подякували хлопчикові за такий потрібний на передовій подарунок, за небайдужість та чітку громадянську позицію.

Артур розповів, що переїхав разом із батьками на Закарпаття з Київщини, коли їх почали обстрілювати. Батько вже був військовим, згодом до Збройних сил України долучилася мама.

Хлопчик зізнався, що дуже хоче якнайшвидше повернутися додому: «Впевнений, що мій дрон буде набагато корисніший на війні, ніж у мене вдома. Хотів передати його нашим прикордонникам, адже вони зараз на передовій воюють із ворогом. Я знаю, що така техніка потрібна постійно, і вірю, що мій подарунок також допоможе. Я дуже вірю у наших військових і Перемогу».

Волонтери передали квадрокоптер прикордонникам одного зі зведених підрозділів Чопського загону, які наразі виконують бойові завдання на Донеччині. Військові вже отримали дарунок із Закарпаття. У свою чергу, прикордонники з передової передали для юного благодійника смаколики та лист подяки.

Читайте також: «Артем Пивоваров заплакав, почувши історію 16-річного учасника «Голосу країни-13».

Реклама Google

Telegram Channel