Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Окультизм і шаманізм:  чому росіяни запускають  по 33 і 36 ракет

У православного путіна давно довіряють всякій чортівні.

Фото із сайту tsn.ua.

Окультизм і шаманізм: чому росіяни запускають по 33 і 36 ракет

росія, яка продовжує криваву війну проти України, в ніч на 7 вересня здійснила чергову повітряну атаку на нашу країну, запустивши 33 «шахеди». День перед тим на українські міста і села теж летіли 33 повітряні цілі. Чи це випадково?

Знавець нумерології Ігор Мехеда вважає, що ні. За його словами, президент рф володимир путін вже розраховує на окультизм.

– У масонів є 33 ступені посвяти. Символ 33-го ступеня – це птах із двома головами. Такий самий, як на гербі російської федерації. Тобто число 33 вважається, зокрема, пов’язаний із масонами, росіяни намагаються задіяти число 33 як окультне, – розповів в інтерв’ю tsn.ua Ігор Мехеда. – Звісно, у військових експертів є свої твердження щодо того, чому росіяни задіяли 33 повітряні цілі, але окультизм у цьому теж є. Окупанти вважають, що якщо вони застосують цифру 33, то здобудуть перемогу за допомогою потойбічних сил. Під час Другої світової війни так само робив Гітлер, спираючись на числа, визначаючи те, скільки піде в атаку. Гітлер сподівався, що якісь космічні сили втрутяться в процес, сприятимуть Третьому Рейху. Про це написано дуже багато історичних праць. Так само вважають і ці. Але ж вищі сили їм не будуть допомагати.

До речі

Від початку року до кінця травня росіяни також тричі запускали по території України по 36 ракет. Такі атаки відбулись у ніч проти 16 лютого, 8 травня і 25 травня.

Своє трактування запускання ворогом саме 36 дронів має майстер нумерології Владислав Грицай. Він вважає, що такою є порада шаманів, які розуміють «зміст усього цього».

Своєю чергою військові експерти закликали не дивуватися певній кількості дронів і пояснили це тим, що ворог атакує Україну тим, що має в розпорядженні.

Читайте також: «У 2023 році війна точно не закінчиться»: прогноз військового експерта.

Реклама Google

Telegram Channel