Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Гороскоп на 18–24 вересня

Мирного тижня!

Фото ілюстративне.

Гороскоп на 18–24 вересня

Що віщують зорі

Овен (21.03 – 20.04)

Не варто втручатися в чужі справи, навіть якщо ваші дії будуть продиктовані добрими намірами: 
найімовірніше, тим, у чиїй долі ви хочете так активно взяти участь, це сподобається. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Телець (21.04 – 21.05)

Рекомендується обережно поводитися з грошима: банкрутство вам, на щастя, не загрожує, але бажано включити режим розумної економії – не брати кредити і не давати нікому в борг. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Близнята (22.05 – 21.06)

Час, коли на роботі не варто виділятися із загальної маси, навіть якщо вам здасться, що ви гідні загальної уваги та похвали, – абсолютно несподівано для вас усе може скластися з точністю до навпаки. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Рак (22.06 – 22.07)

Рівні та відносно спокійні дні, протягом яких не відбудеться значних подій, тому вони навіть можуть здатися нудними – вважайте їх чудовим приводом для відпочинку від життєвих проблем. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – неділя.

Лев (23.07 – 21.08)

Щоб отримати відповідь на важливе запитання, над яким ви б'єтеся вже тривалий час, звертайте увагу на знаки, надіслані вам Всесвітом: головне, правильно витлумачити його підказки. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.

Діва (22.08 – 23.09)

Зірки рекомендують вам зайнятися улюбленою справою – наведенням чистоти та ладу в навколишньому просторі: передусім це стосується робочого місця, важливих документів та власного житла. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Терези (24.09 – 23.10)

Складаючи професійні плани, зосередьтеся на одній – найважливішій – меті та рухайтеся тільки до неї, не розпорошуючись на другорядні заняття: гонитва за кількома зайцями, як відомо, безперспективна. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Намагайтеся робити все вчасно і не запускати професійних справ, інакше вони перетворяться на снігову кулю, вибратися з якої виявиться зовсім непросто – доведеться працювати до самої ночі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Час сприятливий для торгівлі: якщо ви не збираєтеся нічого продавати, то зосередьтеся на закупах – все, що ви придбаєте в цей час, виявиться вдалим і прослужить довго. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Чим сміливіший задум, який ви вирішите цими днями втілити в життя, тим краще: зірки люблять сміливих, тому сприяють тому, щоб усе склалося максимально швидко і вдало. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Водолій (21.01 – 18.02) 

Зірки рекомендують звернути увагу на сни, які насняться вам у цей час: у них може бути пророцтво щодо того, як складуться ваші стосунки з коханою людиною. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

Риби (19.02 – 20.03)

Перш ніж взятися за втілення в життя важливого професійного проєкту, оцініть свої сили – їх має вистачити на тривалу дистанцію, буде прикро кинути все на півдорозі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Читайте також: «17 вересня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel