Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Він був одним із найкращих артилеристів країни

Герой Дмитро Мілютін навіки залишиться 43-річним...

Фото із сайту suspilne.media.

Він був одним із найкращих артилеристів країни

Під час ракетного удару по українських військових у Запорізькій області 3 листопада загинув командир артилерійського взводу 128-ї бригади капітан Дмитро Мілютін із позивним Таксист

«Важкі втрати 128-ї бригади… Серед загиблих був і капітан Дмитро Мілютін, член «Європейської Солідарності» Закарпаття. Ветеран АТО/ООС, талановитий і професійний артилерист, активний громадський діяч, який став на захист України ще в 2014 році. У 2015-му я мав честь підписати нагородження Дмитра орденом «За мужність» 
III ступеня за проявлені героїзм та мужність під час захисту Батьківщини», – написав Петро Порошенко.

«Після завершення контракту працював у команді «Європейської Солідарності» у Виноградівській міській раді. 24 лютого знову став до лав захисників. Хоробро воював, учив новеньких і ефективно нищив ворога. Він був одним із найкращих артилеристів країни, елітою українського воїнства, справжнім богом війни. Зараз повертається додому… На щиті… Непоправна втрата для родини, друзів, близьких, бригади, нашої команди й усієї України. Саме такі люди, як Дмитро, мали відбудовувати нашу країну після Перемоги. Але тепер це буде завдання всіх нас, у пам’ять про нього… Щирі співчуття родині й близьким! Вічна пам’ять Герою!» – пише п'ятий президент.

Саме такі люди, як Дмитро, мали відбудовувати нашу країну після Перемоги.

«Важка непоправна втрата для нашої команди на Закарпатті… Дмитро Мілютін – Воїн, Захисник, небайдужий, активний Громадянин і партієць у Виноградові. Низько вклоняємося служінню Дмитра, приносимо щиросердні співчуття дружині та синам, усім рідним. Вічная пам’ять! Цей біль не пробачимо!» – написала народна депутатка Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко назвав Дмитра Мілютіна одним із найкращих вітчизняних артилеристів. «У Запорізький області загинув від ракетного удару один із найкращих і найвмотивованіших артилеристів країни Дмитро (Таксист) Мілютін. Двічі доброволець. АТО і повномасштабна війна. Працював у Дебальцевому під час оборони міста. Зустрічалися з ним там на позиціях 128-ї бригади», – пише журналіст.

«Загибель Дмитра Мілютіна – велика втрата для усієї громади міста Виноградів, для Закарпатської територіальної організації партії «Європейська Солідарність», для родини, друзів та колег. Він залишиться у наших серцях як справжній патріот, мужній воїн, надійний товариш.

Щирі співчуття родині й близьким!» – зазначають на офіційному сайті «Європейської Солідарності».

Ольга СОКОЛОВА.

Реклама Google

Telegram Channel