Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Вдова воїна дізналася про вагітність двійнею після його похорону

Завагітніти природним шляхом жінці не вдалося, тому пара звернулася за допомогою до лікарів.

Фото із сайту tsn.ua.

Вдова воїна дізналася про вагітність двійнею після його похорону

«Мій Богдан так мріяв про своїх дітей»

Історія Богдана та Світлани Тленюків із Тернопільської області дуже особлива і трагічна. 47-літня жінка була на 10 років старшою за чоловіка. Від першого шлюбу Світлана мала двох синів, а от Богдан про дітей лише мріяв.

«Ми покохали одне одного. Мені було дуже страшно, що я вже старша, що я не зможу більше народити. У Богдана ще не було дітей, він мріяв про них, відколи ми познайомилися», – розповіла жінка tsn.ua.

А коли влітку 2022-го на війні загинув 24-літній син Світлани, подружжя ще активніше замислювалося про народження спільної дитини. Жінка зізнається, що це була «велика необхідність» після болючої втрати. «І для мене, і для мого чоловіка», – наголошує Світлана.

Пара прожила разом два з половиною роки, але завагітніти природним шляхом не вдавалося. Тож у березні 2023-го, коли у Богдана була тривала відпустка, вони пішли до клініки, яка розпочала безкоштовне екстракорпоральне запліднення для усіх військових.

Проте новини про вагітність дружини Богдан так і не почув. Сапер-гранатометник Богдан Тленюк загинув у бою 4 липня на Донеччині.

«Після похорону на третій день я дізналася, що вагітна», – згадує вдова військового. УЗД показало, що у 47-річної Світлани буде двійня – хлопчик і дівчинка. Вдова воїна хвилюється, як сама виховуватиме дітей, але її підтримує вся родина.

Читайте також: Пам'ять про Героя: у школі на Волині вшанували бійця, який загинув рік тому.

Реклама Google

Telegram Channel