Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
9-річна Кая Євдокія Кличко має претензії до батька

Кая-Євдокія, фото якої дуже важко знайти в мережі, дуже схожа на свою маму: у дівчинки таке саме біляве волосся й усмішка.

Фото із сайту jetsetter.ua.

9-річна Кая Євдокія Кличко має претензії до батька

Про це розповіла американська акторка Гайден Панеттьєрі 

Після розриву стосунків між Гайден Панеттьєрі та Володимиром Кличко донька залишилася під повною опікою свого батька. Американська акторка була позбавлена батьківських прав через складнощі з алкоголем та наркотиками на той час.

Вона пересувається на човні, а хоче на машині чи шкільному автобусі. 

Нещодавно Гайден Панеттьєрі розповіла, чим саме любить займатися їхня з Володимиром Кличком 9-річна донька. Дівчинка захоплюється верховою їздою, а от слава та публічність її не цікавлять.

Вона не хоче ставати знаменитою.

Американська акторка поділилася ще однією інформацією. Вона розповіла, що Кая Євдокія має претензію до батька щодо правил добирання до школи. Вона пересувається на човні, а хоче на машині чи шкільному автобусі. Суть в тому, що вона хоче бути як інші діти.

Гайден рада чути, що донька хоче бути «як інші діти». Володимир Кличко забезпечив доньці найкращий човен та капітана, але дитина прагне іншого. Батько навіть пропонував дівчинці запросити однокласників додому переночувати, щоб вони всі разом попливли зранку на човні. Можна сказати тільки одне: дівчинка росте та висуває свої вимоги, демонструє власні бажання. 

Лія ЛІС.

Читайте також: Кому Сергій Ребров має дати по лобі.

Реклама Google

Telegram Channel