Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Супертрадиція продовжується:  на Волині у 58–й раз бігтимуть заради миру (Відео)

Сергій Торкачук зі СНУ ставить переможну крапку своєї команди.

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА.

Супертрадиція продовжується: на Волині у 58–й раз бігтимуть заради миру (Відео)

14 травня у Луцьку відбудеться легкоатлетична естафета, приурочена 73–й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, на призи редакції газети «Волинь–нова» та департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради

Урочисте відкриття забігу у понеділок — 10:00. Старт естафети — 11:00. Склад команди: 12 учасників — 8 чоловіків і 4 жінок.

Забіг стартує із меморіального комплексу «Вічна слава» (проспект Василя Мойсея) і продовжиться вулицями Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Глушець, Парковою, проспектом Волі, вулицею Шопена і фінішує на меморіальному комплексі «Вічна слава» (проспект Василя Мойсея).

Старт естафети 14 травня — 11:00.

Нагадаємо, що торік серед 37 команд першими із результатом 11 хвилин і 7 секунд фінішну стрічку розірвали спортсмени Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Переможцями у своїх групах також стали команди Луцького педагогічного коледжу, 14–ї гімназії ім. Василя Сухомлинського, перша команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні і команда федерації спортивного орієнтування Волині.

Дивимось, як це було:

 

Telegram Channel