Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Низький уклін волинським лісівникам від волонтерів

Волинь-нова

Низький уклін волинським лісівникам від волонтерів

Вони не кажуть: «Нехай армії допомагає держава», а одразу простягають руку підтримки. Тому благодійна громадська організація «Україна — це ми!» за посередництвом газети «Волинь–нова» висловлює щиру вдячність за співпрацю лісівникам нашого краю

Наші волонтери допомагають бійцям на Сході. Відверто кажучи, працювати з кожним роком стає все важче. Звучить жахливо, але люди звикають до військових дій, тому нерідко чуємо: «Нехай армії допомагає держава». Але держава — це ми! Її основа — патріоти, люди, які люблять рідну землю. Такі, як начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. Він та керівники колективів державних лісогосподарських підприємств Волині завжди відгукуються на звернення про допомогу.

Ми вдячні волинським лісівникам за те, що разом із ними можемо виконати чимало прохань захисників України. Під час поїздок на Схід спілкуємося з бійцями і бачимо, як непросто сьогодні захищати Вітчизну. Докладаємо всіх зусиль, щоб зібрати необхідну допомогу, а лісівники Волині на чолі з Олександром Кватирком завжди приєднуються до наших акцій. Вони відправили в зону бойових дій продукцію своїх консервних цехів, інші харчі, предмети гігієни, одяг, ліки, запчастини, тепловізори. Щиро дякуємо за це всім директорам волинських лісгоспів та головам профспілкових організацій.

Велике спасибі керівникам ДП СЛАП «Любешівагроліс» Віктору Симоновичу, ДП «Городоцьке ЛГ» Віктору Данилюку, ДП «Колківське ЛГ» Олександру Чернишену, колективам їхніх підприємств, профспілковим організаціям ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Ківерцівське ЛГ», ДП «Камінь–Каширське ЛГ», ДП «Любешівське ЛМГ», «Любомльське ЛГ», ДП «Прибузьке ЛГ», ДП «Турійське ЛГ». Низький вам уклін.

Жанна БОРОЗДІНА,
волонтер, керівник благодійної громадської організації «Україна — це ми!»
м. Житомир.

Telegram Channel