Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Скинули зайве» – і можуть собою гордитися! (відео та фото)

«Усі учасниці проекту заслуговують найвищої сходинки на п’єдесталі», – стверджує тренер Ольга Філюк (у центрі).

Фото: Олександра ФІЛЮКА.

«Скинули зайве» – і можуть собою гордитися! (відео та фото)

Після трьох місяців напруженої праці команда тренера з фітнесу, ведучої оздоровчого відеорозділу на сайті «Волині-нової» Ольги Філюк святкує перемогу. Комусь вдалося завдяки участі у проекті позбутися 14 зайвих кілограмів, комусь – 10, але всі без винятку сьогодні у гарній фізичній формі, усміхнені, бадьорі

«Зважені й щасливі» є і в Луцьку

Суботнього ранку у фітнес–залі СК «Плаза», що на вулиці Рівненській, 127 в обласному центрі, відбулося підсумкове зважування учасниць проекту «Скиньмо зайве». Дзвеніли веселі голоси, лунали жарти. Але кожна із жінок, які зголосилися об’єднати свої зусилля у подоланні зайвої ваги, напевне, трішки хвилювалася. Адже у результат довелося вкласти багато сил і поту. Треба було відмовлятися від шкідливих уподобань у харчуванні, змінювати спосіб життя, постійно випробовувати міцність характеру. Тренер Ольга Філюк каже про них: «Мої чудові дівчата». І байдуже, що комусь 20, а комусь під 60 років, усі — ​красиві, молоді, успішні.

У команді легше досягти успіху. І справа не в конкуренції. Коли бачиш, що хтось зумів, то розумієш, що й тобі це під силу.

Переможців визначають за відсотковим співвідношенням втрачених кілограмів до попередньої ваги. Найкращий результат виходить в Ольги Шишацької, яка за три місяці «скинула» 14 кілограмів із понад 80. На другому місці —Тетяна Мартинюк, «бронза» — ​в Устини Голуб, зовсім небагато відстають від лідерів Вероніка Чміль та Тетяна Євдокименко. Не марно трудилися у спортзалі й Олена Романюк, Лілія Ткачук та Ірина Марушко.

Відео урочистої миті нагородження.

 

 — У команді легше досягти успіху. І справа не в конкуренції. Коли бачиш, що хтось зумів, то розумієш, що й тобі це під силу. Понад 5 років я відвідую тренажерні зали, бо після пологів не завжди легко відновити форму. Переконалася, що не варто обмежуватися тільки фізичними вправами, необхідно підходити до цієї проблеми комплексно. Я працюю викладачем в університеті, під час лекцій наголошую студентам на важливості здорового способу життя, бо із власного досвіду тепер знаю, яке значення має правильне харчування, дихальна гімнастика, продуманий режим праці й відпочинку, — ​розговорилися ми з Тетяною Мартинюк, мамою двох діток, яка завдяки власній організованості й наполегливості все встигає і на роботі, і вдома.

— А ще нам дуже пощастило із тренером. Ще до початку проекту Ольга допомогла мені позбутися болю в спині, суглобах, схуднути на 40 кілограмів. Вона — ​прекрасний спеціаліст, і до того ж має щиру, людяну вдачу. Ми їй вдячні за терпіння і професіоналізм, — ​додає пані Вероніка.

Нагороди й призи переможцям та їхньому тренеру вручили директор СК «Плаза» Василь Петрищак і заступник головного редактора газети «Волинь-нова» Галина Світліковська.

Нагороди й призи переможцям та їхньому тренеру вручили директор СК «Плаза» Василь Петрищак і заступник головного редактора газети «Волинь-нова» Галина Світліковська.

Медалі від журналістів – за самовдосконалення

Редакція газети «Волинь-нова», яка була одним із співзасновників проекту «Скиньмо зайве», стежила за успіхами його учасниць. Хотілося винагородити цих невтомних і красивих жінок за їхні старання, силу волі. Ми підготували для них спеціальні відзнаки — медалі за самовдосконалення й дипломи за пропаганду здорового способу життя.Взяв участь у невеличкій урочистості з нагоди підбиття підсумків проекту і директор СК «Плаза» Василь Петрищак, який встановив для переможниць свій приз — ​абонементи на безкоштовні тримісячні заняття у фітнес–залі.

Господар цього популярного клубу зауважив, що все більше волинян виявляє бажання займатися спортом, фізкультурою, адже це запорука гарного здоров’я і чудового настрою.

Якщо щиро чогось прагнеш — ​знайдеш час, а якщо ні — ​шукатимеш причини, виправдання… Спільна мета нас об’єднала, здружила.

Усі учасниці проекту в один голос заявляли, що продовжуватимуть працювати над собою й надалі. Струнка й підтягнута Ольга Шишацька ділиться планами:

Ольга Шишацька — ​до участі в проекті і в фіналі.

Ольга Шишацька — ​до участі в проекті і в фіналі.

 — Хотіла б іще кілограмів 5 «скинути». У мене ще маленька донечка, але чоловік із розумінням ставиться до того, що я ходжу у фітнес–зал, залишається з дитиною. За його підтримки, вірю, мені все вдасться.

— Якщо щиро чогось прагнеш — ​знайдеш час, а якщо ні — ​шукатимеш причини, виправдання… Спільна мета нас об’єднала, здружила. Постійно спілкуємось у мережі, ділимося меню сніданків і обідів, рецептами. І в зал усі обіцяють і надалі приходити, — ​каже Устина Голуб.

Іменинницею почувається сьогодні тренер Ольга Філюк. На запитання про головні секрети схуднення відповідає так:

— Я робила ставку на індивідуальні заняття. Поряд з інтенсивними тренуваннями в залі учасниці щоранку застосовували елементи системи Бодіфлекс. Це гімнастика, яка поєднує в собі статичні вправи та спеціальний режим дихання. Для кожної із дівчат підібрала рекомендації для правильного харчування. Йдеться не про якісь строгі дієти чи заморські продукти, а про грамотний вибір їжі.

І не випадково ми вручили фіналісткам символічні подаруночки —кухонні дощечки. Кожна з них — ​берегиня домашнього вогнища, від якої залежить і самопочуття її близьких. І саме жінки диктують спосіб життя для всієї родини. Тож «ланцюгова реакція» оздоровлення і самовдосконалення триває.

Краще за слова про результати тренувань свідчать світлини:

Telegram Channel