Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші новини в житті краю одним абзацом

Яна Власюк із Нововолинська отримала титул «Друга віце-місіс США» та «Місіс Чорне море» в рамках конкурсу Mrs. Globe. Раніше дівчина стала переможницею конкурсу «Місіс Пенсильванія» у США.

 

Очільник Асоціації футзалу Волині Сергій Голоскоков, який побував в АТО, вболіває за Росію на чемпіонаті світу. «У той час коли в Горохівському районі ховають Героя Миколу Вільчинського, загиблого від кулі снайпера, на Волині помирають два демобілізовані захисники, на Сході знову 2 – «200-х», 6 – «300-х», вболівати за країну-агресора, радіти її успіхам, публічно фотографуватися з триколором та виставляти фото в мережу – надзвичайно обурливий факт», – зазначають у Спілці воїнів АТО. Вони вимагають відставки Сергія Голоскокова з посади президента асоціації міні-футболу Волині та просять СБУ поцікавитися зазначеним фактом.

 

У центрі Луцька хлопець на ходу вчепився за тролейбус і прокатався. Відео опублікували у соцмережі. На ньому видно, що юнак чіпляється за драбину ззаду транспортного засобу, коли він стоїть на світлофорі. Опісля «рогатий» продовжує рух разом із хлопцем.

 

Учнів 8-А класу Нововолинської гімназії та вчителя німецької мови Юлію Матіюк відзначили за перемогу (І місце) у Всеукраїнському конкурсі «Наша школа – наша справа» за проект «Велогімназія». Нагородження відбулося 15 червня у місті Києві під час освітнього Конгресу «Школа майбутнього – шанси та перспективи» в рамках Українсько-німецького року мов.

 

Проспектом Волі — центральним у Луцьку — подорожувало сімейство диких качок. У місті є кілька водойм, які заполонили птахи. «Вочевидь, вони живуть на Сапалаївці в районі Сіті-парку (їх там завжди багато), бо йшли від станції переливання крові через двір саме в тому напрямку. Причому складалось таке враження, що то не перша їхня подібна прогулянка – йшли дуже чітко, ніби тією дорогою гуляють постійно», – написав Віктор Алєксєєв, який виклав фото у соцмережі.

 

Двомісячний карантин через сказ оголосили у селі Бережці Любомльського району. У місцевого жителя виявили труп кота, який раніше покусав свого господаря. Чоловік зараз проходить вакцинацію проти сказу. Встановлено загрозливу зону — територія Вишнівської об’єднаної територіальної громади та лісомисливські угіддя навколо сіл Старовойтове, Коцюри та Римачі.

Telegram Channel