Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Міс Україна-2018» не лише зачарувала, а й обманула всіх

Думали, що обрали «міс», а насправді – «місіс».

Фото wz.lviv.ua.

«Міс Україна-2018» не лише зачарувала, а й обманула всіх

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Переможниця конкурсу краси приховала, що має сина 

Виконавчий директор «Міс Україна-2018» Вікторія Кіосе заявила, що через порушення його правил Вікторію Дідусенко дискваліфікували

 

 «У цьому році були незвичні критерії, ми хотіли дівчину харизматичну, котра має свій погляд на ситуацію в нашій країні. Ми справді обрали таку, яка підходила за всіма критеріями, погодилась на всі умови конкурсу. І, ви знаєте, сталася несподіванка. У зв’язку з порушенням правил її дискваліфіковано. Вона надала недостовірну інформацію про те, що не перебуває у шлюбі та не має дітей», — сказала Кіосе. Також вона додала, що ім’я нової «Міс України» буде оголошено під час телеверсії конкурсу 30 вересня, о 23–й годині 30 хвилин, на каналі «1+1».

Нагадаємо, що 23–літня киянка Вероніка Дідусенко здобула корону і титул «Міс Україна-2018» 20 вересня цього року. Раніше ЗМІ поширили інформацію, що красуня отримала перемогу нечесно й обдурила організаторів конкурсу. Подейкували, що Дідусенко приховала від оргкомітету, що вже була заміжньою, а також має 4–літнього сина. А згідно з вимогами організаторів усі його учасниці не повинні перебувати в шлюбі до або під час конкурсу.

До речі, на чисту воду, цього, очевидно, не бажаючи, Вікторію вивела її мама Тетяна. Вона опублікувала світлини доньки із сином у соцмережах.

Як кожна мати, хотіла похвалитись дитиною. Але тут треба було вибирати: хвалитися онуком чи донькою–переможницею. Жінка вирішила — і одним, і другим — і «спалилась». Уявляєте, яких епітетів наслухалася вона про себе в ці дні?

 

Співак Іван Попович потрапив у жахливу аварію

Загинула жінка, сам артист — у лікарні

 

 Шанувальники творчості відомого українського співака, народного артиста України Івана Поповича (на фото) шоковані:

22 вересня в Полтавській області дорогою на концерт його команда потрапила в ДТП. За інформацією поліції Полтавщини, зіткнулися одразу три автомобілі. Від отриманих тілесних ушкоджень просто в кареті «швидкої» допомоги померла пасажирка одного з авто.

Іван Попович спочатку перебував у лікарні міста Хорол. Повідомляли, що співак у важкому стані. Але згодом він сам розповів, що зазнав травм, але його життю нічого не загрожує. Нині Іван Попович перебуває в Київському інституті ортопедії. Його стан — задовільний, хоча має забої та переламану руку.

Члени команди, які їхали з ним в одній машині, дякувати Богу, мають лише легкі тілесні ушкодження.

Що тут скажеш: біда. Нехай вас Господь від неї оберігає!

 

Юра Сейшельський, ой… Луценко

Навколо Генерального прокурора України розгорівся скандал через віллу на Сейшельських островах

 

 Журналістка Наталія Седлецька розслідувала розкішний відпочинок родини Луценка на цих островах у січні 2018 року. А днями у сингапурських ЗМІ побачила світ публікація, у якій йдеться про те, що Генпрокурор придбав собі в цьому розкішному куточку планети віллу за 5 мільйонів доларів. І зробив це саме в січні. Статтю передрукувала низка вітчизняних видань. Це викликало неабиякий резонанс, адже незадекларованих 5 мільйонів «зелених» — чималі гроші, майже 150 мільйонів гривень.

Тим часом Юрій Луценко категорично заперечив, що купував собі маєток на островах. Він присоромив українських журналістів, які кинулись передруковувати «замовну» статтю з якогось невідомого сингапурського сайту. Більше того — Генпрокурор збирається подавати до суду на вітчизняні газети та журнали, котрі розтиражували «відверту брехню».

«Припускаю, що представники ЗМІ відразу охоче звинуватять Луценка в тиску на пресу. Але якщо він не подасть до суду, то як захиститися від такої нахабної брехні?» — заявила його прес–секретар Лариса Сарган.

Підкажемо: може, по Сейшелах менше шастати, поки на такій посаді? Чим йому Світязь не подобається? Там вода так само чиста.

 

Голова «Нафтогазу» не здав людей,яким нарахував «космічну» премію

Шевченківський районний суд Києва оштрафував керівника правління «Нафтогазу України» Андрія Коболєва на 1,7 тисячі гривень за відмову надати депутату Верховної Ради Сергієві Власенку з «Батьківщини» список осіб, які отримали премії за перемогу в Стокгольмському арбітражі над російським «Газпромом»

Нагадаємо, що в грудні 2017 року українська компанія виграла суд проти російського газового монополіста. І замість самому заплатити 50 мільярдів доларів, як того вимагав «Газпром» (це більше, ніж річний бюджет України!), «Нафтогаз» домігся компенсації від російського гіганта на суму 4,6 мільярда. Справді фантастична перемога! Звісно, що ті, хто доклався до її здобуття, повинні отримати матеріальну винагороду. Але її розмір… шокував Україну — він становить 1% від розміру виграшу, тобто 45,6 мільйона «зелених» (1,2 мільярда гривень!).

Як кажуть, «цо забардзо, то нє здраво». Не дивно, що Коболєв не хоче розповідати, у чиї кишені розклали цей мільярд…

Telegram Channel