Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Зайченя, у тебе ніколи  не має бути такого завдання – ​«утримати чоловіка»

Селфі з татом — це круто!

Фото YouTube.com.

«Зайченя, у тебе ніколи  не має бути такого завдання – ​«утримати чоловіка»

Лист батька до маленької дівчинки про її майбутнього обранця 

Американський психолог Келлі Фланаган пише своїй доньці про все на світі — ​щось на зразок послань у пляшці з мудрими порадами на майбутнє. Ось одне із найпопулярніших, яке прочитали тисячі людей у його блозі

Келлі ФЛАНАГАН, психолог

«Малюче, недавно ми з мамою шукали дещо в Google. У відповідь пошуковик випадково видав список найпопулярніших запитів на світі. Нагорі в ньому світилося запитання: «Як утримати чоловіка».

Цей запит збентежив мене. Я побіжно переглянув кілька статей про те, як бути завжди сексуальною, коли краще принести йому пиво, а коли — ​сендвіч, і як зробити свого чоловіка розумнішим та крутішим.

І я розізлився.

Зайченя, це неправда — ​у тебе ніколи не було, немає і не буде такого завдання — ​«утримати чоловіка». Доню, твоє єдине завдання — ​пам’ятати, що ти гідна любові хорошої людини. Бережи цю впевненість глибоко в душі, там, де її не зможуть зруйнувати відмови, втрати і егоїзм, які ми всі зустрічаємо на життєвому шляху. (Якщо будеш пам’ятати, що не тільки ти, але будь-яка людина гідна поваги і любові, битву твого життя можна вважати виграною. Але це тема для іншого листа).

Доню, твоє єдине завдання – ​пам’ятати, що ти гідна любові хорошої людини. Бережи цю впевненість глибоко в душі.

Якщо ти повіриш, що цінна сама по собі, то сподобаєшся хлопчику, який здатний оцінити тебе і якому захочеться провести своє єдине життя, все сильніше і сильніше закохуючись в тебе.

Серденько, я хочу розповісти тобі про хлопчика, який не потребує того, щоб його утримували, тому що він сам захоче бути поруч із тобою.

Мені плювати, чи правильно він тримає лікті за столом — ​головне, щоб не зводив очей з твого носика, коли ти смішно морщиш його, заливаючись сміхом.

Мені плювати, чи вміє він хоч трохи грати в гольф — ​головне, що він зможе гратись із дітьми, яких ти йому подаруєш, і помічати, то з захопленням, то із роздратуванням, як вони схожі на тебе.

Мені плювати, наскільки він мужній… Головне, щоб у нього вистачило сил дати тобі проявляти силу твого серця.

Найменше мене цікавить, за кого він голосує на виборах, — ​якщо він буде мати тебе в твоєму домі та глибоко поважати в своєму серці.

Мені плювати на колір його шкіри — ​якщо він покриє полотно вашого спільного життя фарбами терпіння і вміння жертвувати одне для одного, і вразливості, і ніжності.

Мені плювати, в якій релігії його виховали, або може він зростав в нерелігійній сім’ї — ​головне, щоб він засвоїв, що в житті є святі речі, і знав, що кожна хвилина життя взагалі і кожна хвилина з тобою глибоко священні.

І останнє, пташеня: якщо ти зустрінеш такого чоловіка на своєму шляху і у нього зі мною не буде нічого спільного, у нас все одно буде найважливіша загальна цінність на світі: ТИ.

Тому що в кінцевому підсумку єдина річ, яку тобі варто робити, щоб «утримати його» — ​це бути тобою.

Вічно люблячий тебе чоловік, Батько».

P.S. «Я написав цей лист дочці, але хочу присвятити його кожній дорослій жінці, яку зустрічав на своєму шляху. Жінці, якій ніколи не довелося чути таких слів від свого батька.

Я також написав його для покоління нинішніх хлопчиків — ​майбутніх чоловіків, яким потрібно почути про по-справжньому важливі речі. Чи зустріне моя маленька дівчинка люблячого супутника на все життя, залежить від того, чи зможе хоча б один із вас не забути про ці важливі речі. Я молюся за Тебе».

Джерело:  tutkatamka.com.ua.

Telegram Channel