Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 1–7 жовтня

ОВЕН. На роботі починається гарна творча смуга, вам забезпечене розуміння з боку начальства. Однак не варто розслаблюватися, ймовірні непередбачувані ситуації. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Досить ефективними виявляться ділові зустрічі та переговори, отож сміливо висувайте свої умови. Не варто міняти своїх планів і впадати у крайнощі. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Сконцентруйтеся на творчих ідеях — і вони принесуть прибуток, причому такий, який значно підвищить якість вашого життя. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. Доля може приготувати для вас несподівані віражі, тому зайва передбачливість не зашкодить. Присвятіть час завершенню старих справ. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Вам доведеться заглибитися в роботу, і саме від неї будуть залежати ваші подальші успіхи. Найважливіше — уникати непотрібної суєти, а також зайвої активності. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Якщо ви в пошуках роботи, то вони можуть увінчатися успіхом. Фортуна заграє з вами, пропонуючи усілякі розваги та романтичні пригоди. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. На вас чекає маса цікавих зустрічей, дзвінків, контактів як в особистій сфері, так і в діловій. На роботі поставте собі реальну мету й планомірно йдіть до її реалізації. Сприятливий день — середа, несприятливий — вів­торок.

СКОРПІОН. Ви відчуватимете приплив сил і енергії, робота кипітиме у ваших руках. Начальство цінує вас за високу працездатність, отож не тягніть із проханням про підвищення зарплати. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Зустрічі й нові знайомства виявляться плідними. Цього тижня займіться реалізацією власних планів, не відступайте від наміченого шляху. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Вам варто витратити трохи часу, щоб правильно зорієнтуватися в ситуації. Зважуйте кожне слово й не давайте нездійсненних обіцянок начальству та колегам. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. У ці дні перед вами відкриваються блискучі перспективи. Варто закласти фундамент для майбутніх змін. У вихідні будьте стриманими, це дасть змогу уникнути проблем. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РИБИ. Саме час для завершення справ, що нагромадилися. Проявіть сумлінність і пунктуальність, зверніть увагу на дрібниці — і вам усе вдасться. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel