Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Нарезонаснішні події в житті краю одним абзацом

37-літній волинянин довічно сидітиме в тюрмі за вбивство польського футболіста. Відповідний вирок виніс суд у Любліні.  17 вересня 2017 року між нашим земляком та воротарем футбольної команди KS Garbarnia в одному із кафе виникла сварка через жінку. Заробітчанин дістав ніж і завдав кілька ударів, а потім ще й пограбував. Поліція затримала його за декілька кілометрів від пункту пропуску в Дорогуску. У ході суду українець зізнався у вбивстві. 

Меморіальну дошку колишньому голові облдерж­адміністрації, дипломатові Борисові Клімчуку відкрили у Волі-Любитівській на Ковельщині. Її встановили на фасаді НВК «ДНЗ– ЗОШ І ступеня».  Чин освячення здійснив отець Віталій, настоятель храму Петра Могили. Урочистість провели під час відзначення Дня села.  

28 вересня близько 19-ї години до чергової частини Ратнівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Заболоття сталося загорання «Жигулів». За повідомленням інспектора сектору комунікації головного управління Національної поліції у Волинській області Іванни Назарук, внаслідок пожежі в салоні транспортного засобу загинув його власник — 62-річний місцевий мешканець. Причина загорання авто з’ясовується. 

Telegram Channel