Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Незаконно засуджений в Росії на 22 з половиною роки суворого режиму Микола Карп’юк став почесним громадянином Млинова. Напередодні Дня захисника депутати селищної ради також цим званням нагородили лікаря-кардіолога Анатолія Бочкарьова та вчителя фізики Святослава Марчука.  Дружина кремлівського в’язня Олена – уродженка містечка над Іквою, тут народився його син Тарасик, і сам Микола любив бувати в цьому чарівному куточку рідного краю.

Рівненщина очолила все­український рейтинг з енерго­ефективності регіонів. За даними Мінрегіонбуду, область – перша в Україні за часткою домогосподарств, які уклали кредитні договори в межах енергоефективних заходів у житловому секторі.  Лише за декілька останніх років споживання природного газу бюджетними установами скоротилося на 56%, а теплопостачальними підприємствами – на 65%. Вона одна з кращих за кількістю котелень на альтернативних видах палива і має позитивну тенденцію із впровадженням лічильників тепла.

16-річний рівнянин Дмитро Гонта виборов бронзову нагороду у кульовій стрільбі з пістолета на 10 м на ІІІ Літніх юнацьких олімпійських іграх в Аргентині. Українець показав клас у змішаних командних змаганнях разом з представницею Мексики — Вікторією Мірандою.

Telegram Channel