Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Розлучення – не кінець, а лишень початок

Фото fazarosta.com.

Розлучення – не кінець, а лишень початок

Якщо після розриву шлюбу самотність обтяжує, а жінка думками постійно повертається до подружнього життя, психологи радять більше часу проводити у товаристві подруг, приятелів чи навіть незнайомих людей

Не можна зачинятися в чотирьох стінах. Краще обговорити свого колишнього з подругою, ніж переживати цю ситуацію наодинці.

Якщо ж усупереч усім старанням жінка почувається загнаною в куток, їй потрібно не соромитися звернутися по допомогу до психолога. Правда, є такі, котрі навіть після розлучення не почуваються самотніми, а є й такі, які вдаються до помсти.

Якщо ж усупереч усім старанням жінка почувається загнаною в куток, їй потрібно не соромитися звернутися по допомогу до психолога.

Причому не якомусь конкретному чоловікові, а всім представникам сильної статі за принципом: мене покинули — і я з усіма так чинитиму.

Вони спокушають чоловіків лише для того, щоб потім завдати їм болю. Бувають і такі, котрим не вистачає тактильних відчуттів, тобто дотиків. Їм підійдуть сеанси масажу, басейн. Тим, кому потрібні бурхливі емоції, варто відвідувати клуби за інтересами, концерти, вистави…

Головне — не замикатися в собі, не закриватися від світу. Намагайтеся змусити себе жити зі знаком плюс.

Коли жінка починає спілкуватися, вона відчуває себе потрібною, і проблема самотності зникає сама по собі. В неї з’являються друзі, нові знайомі, а серед них може знайтися і її друга половинка.

Telegram Channel