Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 19–25 листопада

ОВЕН. Робочі питання успішно вирішуватимуться, але ваші плани можуть порушитися. Можливі конфлікти через ваше бажання роздавати вказівки. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

 

ТЕЛЕЦЬ. Не лінуйтеся – і зможете досягнути блискучих результатів, однак у цей період зорі не сприяють просуванню кар’єрними сходами. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

 

БЛИЗНЮКИ. Вам доведеться багато та інтенсивно працювати, але проекти і завдання будуть цікавими. У вихідні можливі цікаві зустрічі й корисні знайомства. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

 

РАК. Уміння слухати й чути принесе успіх. Об’єктивно оцінюйте свої сили і не сперечайтеся з начальством. В особистому житті чекайте приємних сюрпризів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

 

ЛЕВ. Ситуація вимагатиме рішучих дій, але безрозсудний ризик може погубити ваші починання. Порадують хороші звістки, щаститиме на корисні знайомства. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

 

ДІВА. Матимете підстави для впевненості в завтрашньому дні. Остерігайтеся конкурентів. Будьте дипломатичними – тоді уникнете конфлікту з близькими. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

 

ТЕРЕЗИ. Ваш успіх буде залежати від вашої безкорисливості. Чим менше думатимете про себе, тим більше одержите. Уникайте спізнень на роботу й на ділові зустрічі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

 

СКОРПІОН. Запорука удачі – завзятість і наполегливість, тоді все обов’язково вийде, зможете вирішити всі фінансові проблеми. У вихідні постарайтеся створити вдома затишну атмосферу. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

 

СТРІЛЕЦЬ. Будьте обережні у думках і діях, тримайте язик за зубами. Найбільшою проблемою тижня можуть стати стосунки зі старими друзями чи колишніми коханими. У вихідні уникайте людних місць і зайвих балачок. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

 

КОЗЕРІГ. Товариськість і дипломатичність допоможуть налагодити ділові та особисті зв’язки. Уважніше ставтеся до родини. Завершуйте початі справи й не беріться за щось нове. У вихідні варто виспатися й відпочити. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

 

ВОДОЛІЙ. Можливий кар’єрний успіх. Щоб не упустити його, проявіть максимум працьовитості. Сміливо захищайте свої інтереси. У вихідні на вас очікують несподівані події, що змінять ваше особисте життя. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

 

РИБИ. Це зоряний час для тих, хто не боїться брати на себе відповідальність; зможете розкрити свій творчий потенціал і зміцнити матеріальне становище. Вихідні присвятіть відпочинку. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Telegram Channel