Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Батьків, які назвали дитину на честь Гітлера, посадили до в’язниці

А ми думали, вони вічно горітимуть у пеклі.

Фото ivo.bg.

Батьків, які назвали дитину на честь Гітлера, посадили до в’язниці

Томас і Пататас дали немовляті ім’я Адольф

У Великобританії за участь у забороненій ультраправій групі National Action (Національна дія) засудили подружню пару, яка назвала свою дитину на честь лідера Третього рейху.

Поки у Британії поодинці вишукують прихильників Гітлера, у Росії аж 38 відсотків людей фанатіють від іншого кривавого диктатора та убивці – Сталіна.

22-річний Адам Томас і 38-літня Клаудія Пататас засуджені разом із 27-річним Даніелем Богуновічем. Вони усіляко прославляли Гітлера, а також поширювали свої фото з нацистськими салютами в наряді Ку Клукс Клану. Група Національна дія була заборонена урядом після того, як її учасники підтримали вбивство члена парламенту Джо Кокса нацистом-одинаком у 2016 році.

А тепер порівняйте. Поки у Британії поодинці вишукують прихильників Гітлера, у Росії аж 38 відсотків людей фанатіють від іншого кривавого диктатора та убивці – Сталіна. Згідно з опитуваннями, саме стільки росіян вважають його найбільш «видатною людиною всіх часів і народів». Сталін обійшов навіть Путіна та Пушкіна. Ось вам і відповідь, чому вони полізли до нас із війною.

Telegram Channel