Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зоряний прогноз здоров’я на 2019–й

Фото stb.ua.

Зоряний прогноз здоров’я на 2019–й

Гороскоп, звичайно, — ​не лікар, але до нього варто дослухатися

Овен. У 2019–му Овен буде енергійним і бадьорим, але витрачати сили на дрібниці не варто. Бережіть нервову систему — погіршення стану здоров’я пов’язане із постійними стресами. Можливі невеликі проблеми з хребтом і суглобами.

Телець. Задумайтеся над тим, що ви споживаєте. Причина загострень ваших хронічних захворювань — відсутність належної кількості вітамінів і мінералів в раціоні. Особливо слід берегти себе від грипу та застуди.

Близнюки. У новому році Близнюкам необхідно уникати стресів і депресії. У холодну пору року остерігайтеся вірусних та інфекційних захворювань. Необхідно стежити за раціоном і режимом харчування.

Рак. Гороскоп радить Раку бути оптимістичнішим, незважаючи на те, що у вас є схильність до ускладнень зі здоров’ям. Необхідно добре висипатися, оскільки перевтоми можуть погано вплинути на ваше самопочуття.

Лев. У 2019 році Леву потрібно постійно тримати себе в тонусі, більше рухатися і уникати стресових ситуацій. Взимку бережіть горло, інакше ангіна та бронхіт не відстануть. Остерігатися необхідно гастриту, емоційних перепадів і застуди.

Діва. У новому році почніть боротьбу зі шкідливими звичками. Зверніть увагу на те, що ви часто переїдаєте. Весна є сприятливим періодом для того, щоб скинути зайву вагу. Більше рухайтеся, перебуваючи на свіжому повітрі.

Терези. У 2019–му Терезам не можна перенапружуватися як фізично, так і психологічно. Нехай все буде в міру і в радість. Радимо менше нервувати, наповнюватися позитивом і споживати вітаміни. Не займайтеся самолікуванням.

Скорпіон. Здоров’я у Скорпіона залізне, але не до такої міри, щоб ставитися до нього легковажно. Радимо «почистити» печінку від шлаків. Відмовтеся від жирної, солоної і занадто калорійної їжі.

Стрілець. У 2019 році життєрадісний Стрілець може легко потрапити у «лапи» депресії. Радимо звернути увагу на заспокійливі препарати, берегти горло та не переохолоджуватися. Народні способи лікування допоможуть позбутися багатьох хвороб.

Козеріг. Гороскоп на 2019 рік рекомендує Козерогу дотримуватися режиму. Грамотно поєднуйте роботу та відпочинок, тоді ніякі застуди і ослаблення імунітету не будуть вам страшні. Додавайте в раціон білкові і молочні продукти.

Водолій. Водолію у цьому році за здоров’я надто турбуватися не доведеться. Ваш успіх — у різноманітному харчуванні. Потрібно в усьому мати міру і боротися зі шкідливими звичками.

Риби. Гороскоп не обіцяє Рибам серйозних захворювань у новому році. Імунна система працює без збою. Загалом рік пройде для Риб спокійно і хронічні недуги перестануть вас турбувати. Однак може з головою накрити депресивний стан.

 

Telegram Channel