Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події одним абзацом

Ірина Констанкевич увійшла у топ-10 найбільш продуктивних законотворців. Очолює рейтинг позафракційний народний депутат, укропівець Тарас Батенко, який виступив автором або брав участь у підготовці 19 проектів законів. Депутат від 23-го округу підготувала 15 проектів нормативних актів. Загалом десятеро найактивніших парламентарів  9-ї сесії нинішнього скликання Верховної Ради задіяні у творенні 159 законопроектів.

У Поворську Ковельського району на території авіаційного полігону з 28 по 30 січня відбуватимуться навчання авіації. Їх проводитимуть і вдень, і вночі на площі 25 тисяч гектарів  із практичним застосуванням авіаційних засобів ураження, зокрема таких, як бомбометання та пуски ракет.  Командування полігону попереджає: в’їзд на територію місцевим мешканцям категорично забороняється з метою недопущення загибелі та травмування людей.

 У Луцьку студентка намагалась покінчити життя самогубством. Через сварку з мамою дівчина  порізала собі вени, проте її вдалося врятувати.

72 волинян одружились з іноземними громадянами з Іраку, Ізраїлю, Швеції, Нігерії, США, Єгипту, Китаю та інших країн.  Минулоріч у Луцьку свої долі поєднали 1734 пари, 201 скористалась пілотним проектом «Шлюб за добу».

У Ковелі авто збило учасника АТО.  Постраждалий – батько 3 дітей. Він перебуває у реанімації та  потребує допомоги: фінансової та донорів крові (2 група). Номер мобільного телефону матері бійця – 063 413 54 29.

Волинянка Тамара Мазурик отримала відзнаку від першої леді Марини Порошенко під час Всеукраїнської звітної конференції з інклюзивної освіти. Іменну «Подяку» дружина глави держави вручила директору Волинського обласного центру підтримки інклюзивної освіти за активну спів­працю з питань соціалізації дітей з особливими освітніми потребами та вагомий внесок у запровадження інклюзивної освіти в Україні.  n

Telegram Channel