Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події краю одним абзацом

93 тисячі 233 гривні зібрали луцькі школярі для дітей, які потребують лікування, під час благодійного ярмарку в гімназії №21 імені академіка Михайла Кравчука. Майже по 31 тисячі гривень передадуть  Арсенові Васєчку, який народився без ока, Арінці Самчук для хіміотерапії в Туреччині та Андрію Нестеруку, котрий там же реабілітується після пересадки кісткового мозку.

Обгорілий кузов рейсового автобуса, який спалахнув під час руху неподалік міста Ковеля, досі стоїть на автошляху. Депутат Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук наголосив, що через таке недбальство відповідних служб можуть статися нові автопригоди.

На Волині браконьєри стріляли у косулю… за 100 метрів від школи. На щастя, не влучили, довгонога втекла, однак і зловмисники до приїзду поліції теж накивали п’ятами. Прикрий інцидент стався у  селі Озерці Горохівського району. 
19,6 кілограма — таку гігантську рибину впіймав волинянин Андрій Зубчук. Монстра вдалося виловити на Турійщині.    

119 гривень штрафу сплатить 26-річний ковельчанин, який справляв природні потреби під будинком поліції. Таке рішення оприлюднив суд, визнавши його вчинок дрібним хуліганством. Молодий чоловік свою вину визнав повністю.
Веселку в перші дні лютого помітили у Луцьку в районі Старого міста. Незвичне атмосферне явище сфотографували і виклали у мережу. 

У Луцьку таксист однієї зі служб витягнув із кишені клієнта, який заснув на задньому сидінні його автомобіля, мобільний телефон і зняв золоті прикраси. Речі здав у ломбард. Днями суд визнав крадія  винним і призначив покарання у вигляді 1 року 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік. 

19-річний лучанин порізав собі вени, живіт, інші органи, намагаючись укоротити віку.  Він залишив записку, що вирішив покінчити з життям «через безвихідну ситуацію». Патрульні встановили, що у 2015-му він був засуджений на 5 літ за умисне тяжке тілесне ушкодження, однак вийшов на волю в листопаді 2018-го. Молодика доставлено до медзакладу.   

Telegram Channel