Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Цьом-цьом!» І – не па-па!

Фото report.if.ua.

«Цьом-цьом!» І – не па-па!

У вас може бути неймовірний, приголомшливий секс, але скільки приголомшливих поцілунків ви пам’ятаєте?

Поцілунок, на відміну від сексу — це акт любові, який не визначається якістю його виконання. Його суть — ризик. Це той момент, коли, вперше залишившись наодинці з дівчинкою, я відчув свою вразливість і збентеження. Тому що саме з поцілунком зникають усі межі.

Я запам’ятав свій перший поцілунок — а є такі, хто його не пам’ятав би? Її звали Наталя, вона жила по сусідству. За день чи два до мого 13–річчя вона постукала в мої двері, щоб привітати мене з днем народження. Після незручного мовчання вона запросила в кіно. Не знаю, що в ній мені подобалося або що змусило її опинитися на моєму порозі, але тепер я весь час думав про те, як ми з нею підемо на фільм.

Цей день настав, ми сіли поруч, я запропонував їй попкорн. Вона відмовилася і продовжувала дивитися вперед, на порожній екран, не повертаючи до мене голови. Ми сиділи поруч, не дивлячись одне на одного. Як тільки почалося кіно, вона схопила мою голову руками і поцілувала.

Коли чоловік цілує жінку, це можна описати як сильний удар при зіткненні. Дві протилежні енергії стикаються, щоб відбувся спалах.

Це був мій перший поцілунок, і тому я не знав, що робити. Але вона мені подобалася, і тому дозволив їй вести. Цей поцілунок не був таким вже прекрасним — наша недосвідченість і її брекети зробили свою справу, я відчув у роті смак крові та втік у туалетну кімнату.

Перший поцілунок незабутній. Цей страх перед незвіданим і бажання його випробувати. Відчути зв’язок з іншою людиною більш тісний, ніж можна собі уявити.

Є різні поцілунки:

Перший. Найчистіший прояв цікавості, інтересу. Він починається жартома, як гра, й одночасно він трохи переляканий. Ще не ясні до кінця кордони. Тому перший поцілунок — це спроба зрозуміти, де починаюся я, а де я закінчуюся і починаєшся ти. Відчуття таємниці, і в той же час із ним приходить відчуття спокою і безпеки.

Поцілунок чистої пристрасті. Це той «кісс», який вимагає, наполягає і не може чекати. Агресивний і приманливий. Той, від якого всі почуття злітають на максимум. І це той самий поцілунок, який ми бачимо у фільмах і який залишає нас із відчуттям, що ми щось пропустили у своєму житті, якщо в ньому немає таких поцілунків.

Тому що ми хочемо цього.

Поцілунок «я так за тобою скучив». Мені здається, він найважливіший з усіх, який чоловік може подарувати жінці. Не всі мужчини говорять уголос про свої почуття. Деякі почуття можна висловити лише в дотику.

Коли чоловік цілує вас, тому що сумував без вас, це — обійми, які охоплюють вас повністю. Ви можете загубитися, розчинитися одне в одному…

Коли чоловік цілує жінку, це можна описати як сильний удар при зіткненні. Дві протилежні енергії стикаються, щоб відбувся спалах. І в цьому спалаху, в цьому вибуху чоловік абсолютно правдивий у тому, що він відчуває щодо цієї жінки і в тому, яке місце вона займає в його житті.

Джеймс ВУДРУФ,
американський сексолог, блогер.

Telegram Channel