Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 4–10 березня

ОВЕН. Майже ідеальний час для підготовки та реалізації серйозних планів у професійній сфері. Вдома ви також здатні гори звернути. У вихідні відчуєте, що тривоги відходять. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

 

ТЕЛЕЦЬ. Остерігайтеся службових романів, щоб не зруйнувати кар’єру. Настає пора важливих рішень. Вихідні – плідний час, зможете зробити значно більше, ніж заплановано. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

БЛИЗНЮКИ. На вас чекають сюрпризи й романтичне освідчення. Постарайтеся вирішити всі важливі питання. У вихідні поєднайте відпочинок і аналіз поточних справ. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 

РАК. Зможете проявити свої таланти й отримати винагороду. Попри дрібні невдачі, не відступайте від задуманого, усе владнається. У вихідні відвідайте рідних, які вас чекають. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

 

ЛЕВ. Будете активні, але нетерплячі і квапливі. Ваша успішність залежатиме від зацікавленості й ініціативності. Вихідні принесуть несподівану свободу дій, про яку згодом можете пошкодувати. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

 

ДІВА. Вам забезпечені успіх і прибуток, але не хваліться. На роботі проявляйте ініціативу, але не намагайтеся всіх учити жити. У вихідні краще запросити гостей до себе, ніж кудись іти. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 

ТЕРЕЗИ. Період закладання надійного фундаменту для підкорення нових вершин. Якщо щось не вдається вам так добре, як звичайно, не переживайте, скоро все прийде в норму. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

 

СКОРПІОН. Ваші професійні навички і поради затребувані й доречні. Зберігайте рівновагу, не допускайте суєти і поспіху. У вихідні потрібна максимальна концентрація. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

 

СТРІЛЕЦЬ. Доведеться розраховувати на власні сили. Зміни виявляться до кращого. Наполегливість і відповідальність сприятимуть кар’єрі. Поставтеся серйозно до нового знайомства. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

 

КОЗЕРІГ. Менше часу витрачайте на сторонніх людей. Ретельно проаналізуйте ситуацію, що склалася. Остерігайтеся конфліктів і помсти. У вихідні постарайтеся розвіятися, відволіктися від проблем. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

 

ВОДОЛІЙ. З’явиться стільки різноманітних інтересів, що вдома станете ледь не гостем. Пріоритетом є зміцнення позицій у професії. А от в особистому житті не виключені конфлікти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

 

РИБИ. Все встигнути неможливо, тож виділіть головне. Будете схильні до безглуздих образ на порожньому місці. У вихідні спробуйте заспокоїтися, приборкати роздратування. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Telegram Channel