Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Товар за Буг не переправили

На контрабандному куриві можна неабияк заробити...

Фото argumentua.com.

Товар за Буг не переправили

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону запобігли переміщенню через кордон контрабандних сигарет

Від польських колег надійшла інформація про те, що вони побачили на річці Західний Буг, з українського боку, гумовий човен, завантажений чорними ящиками, та групу осіб, котрі, помітивши стражів кордону Польщі, втекли в тил ділянки відділу «Римачі». Негайно було вислано наряд, який під час перевірки території відповідальності підрозділу виявив гумовий човен із 14 ящиками тютюнових виробів та сліди перебування невідомих осіб на береговій відмілині.

Негайно було вислано наряд, який під час перевірки території відповідальності підрозділу виявив гумовий човен із 14 ящиками тютюнових виробів та сліди перебування невідомих осіб на береговій відмілині.

Крім цього, днями інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон надали співробітники оперативних підрозділів. Завдяки цьому група реагування відділу «Римачі» виявила неподалік від лінії українсько–польського кордону 10 ящиків контрабандного курива. Пошук утікачів та заходи зі встановлення кола всіх причетних та організаторів протиправної діяльності тривають.

Оксана ПЕТРІВ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel