Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Щоб усі озиралися вам услід…

Інфографіка AdMe.ru.

Щоб усі озиралися вам услід…

Насправді для цього не обов’язково мати величезні кошти на шикарний гардероб — достатньо знати секрети правильного поєднання речей. Рекомендації фахівців щодо комбінування взуття з різними типами спідниць допоможуть кожній жінці і у свято, і в будень бути вишуканою і модною

1. Спідниця-«олівець» + низький зручний каблук

Таке вбрання — класика, що не старіє. Воно органічно виглядає і в офісі, і в ресторані. Стилісти рекомендують поєднувати ці спідниці із взуттям на зручних низьких підборах — можуть бути туфлі, черевички, чоботи, навіть доволі грубі варіанти зі шнурівками.

2. Спідниця-«тюльпан» + прикриті щиколотки + відкриті пальці

Вона підкреслює форму стегон і надає образу жіночності. До неї пасують босоніжки з ремінцями на щиколотках і відкритим носком, прохолодної пори — ботильйони нейтрального кольору, щоб увага зосереджувалася на одежі. Якщо відкриті пальці вам не до вподоби, візьміть модель із видовженим носком. А поєднання з кросівками створить незвичний зухвалий образ.

3. Розкльошена спідниця + каблук

На відміну від попередніх типів, тут не так багато варіантів моделей взуття. Головне, на думку стилістів, — підбори, причому каблук не повинен бути низьким і масивним. Чоботи на шпильці, туфлі на середніх підборах також добре поєднуються із кльошем.

4. Спідниця із запахом + пласка підошва чи каблук

Така модель пасує кожній жінці незалежно від типу фігури. Ще один її плюс — широкий вибір взуття, яке з нею комбінується. Її можна носити з високими підборами, босоніжками чи напівчеревиками на пласкій підошві, туфлями або чобітьми з невеличким каблуком.

5. A-силует + каблуки

Ця модель личить не всім, бо візуально вкорочує ноги і розширяє стегна. Усунути такий ефект можна завдяки підборам, причому чим нижча жінка, тим вищими мають бути підбори. Стрункі й високі панянки можуть поєднати А–силует із кросівками на танкетці.

По–різному комбінуються із взуттям і міні-, міді- та максі-спідниці.

6. Міні-спідниця + чоботи

Фахівці радять носити її з високими чобітьми різних моделей. Наприклад, до шкіряних міні пасують високі важкі черевики на шнурівках, вони роблять образ бунтарським і рок-н-рольним. До класичного варіанту вибирайте однотонні акуратні чоботи на каблуках.

7. Міді + повсякденне взуття на пласкій підошві

Це вбрання — основа щоденного гардеробу. Міді поєднуються з кросівками, сандалями, низькими черевичками в холодний сезон. Шпильки — не найкращий варіант, обирайте моделі зі стійкими і не надто великими підборами.

8. Максі + високий каблук або платформа

Така спідниця підкреслює талію. Вона комбінується з поясами та жилетами. Із взуття стилісти радять туфлі на платформі або шпильки. Влітку це можуть бути босоніжки, а восени — ботильйони на високих каблуках.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel