Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ідеальний аромат для вашого віку

Фото svitmalechi.com.ua.

Ідеальний аромат для вашого віку

Кажуть, уміння правильно підібрати парфуми — це ціла наука, часто ми й не замислюємося про те, чи поєднується той чи інший аромат із вбранням, чи доцільний у певній ситуації, чи взагалі підходить цей запах. Одним із важливих критеріїв вибору є вік. Легкі аромати можуть підкреслити юність і ніжність, а мускатні — ділову хватку і тверду впевненість у собі

Дівчатам до 25 років попри стереотипи не обов’язково вибирати парфуми дуже ніжні, квіткові. На повсякдень у них можуть бути присутні фруктові або цитрусові нотки.

У 25–35 літ жінки зазвичай уже стали особистостями з кар’єрою. Щоб підкреслити це, рекомендується зупинити свій вибір на елегантних стриманих парфумах із квіткових або шафранових композицій.

35–45-річним варто обирати істинно жіночі аромати, що підкреслюють природний запах, акцент на досягненні внутрішньої та зовнішньої гармонії. Оптимальне рішення — парфум із нотками гвоздики, ірису і мускусу.

Жінкам у віці понад 45 літ властивий тонкий смак, тож і при виборі аромату вони спираються на свої внутрішні відчуття. Поважним пані пасують парфуми зі стійким і насиченим запахом, наприклад троянди, сандалового дерева, пачулі.

Telegram Channel