Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Що нам віщують зорі наступного тижня

Дослухайтеся до небесних порад.

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 18 – 24 березня

ОВЕН. Старайтеся знайти позитивні моменти й зберігати душевну рівновагу. Перешкоди — це наслідок ваших спроб вийти на вищий рівень, і ви його досягнете. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Найважливіше — достовірність інформації, не довіряйте випадковим знайомим. Успішний час для завершення незакінчених справ і ведення переговорів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Не плануйте нічого серйозного. Не перевантажуйте себе роботою, не загострюйте конфліктів. У вихідні на вас чекає щось особливе і романтичне. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РАК. Ваші працездатність, сумлінність і пунктуальність — запорука успіху. Вдасться знайти спільну мову з начальством, якщо не ставитимете зайвих запитань. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Розширяться можливості в бізнесі й кар’єрі, сміливо висловлюйте ідеї начальству — до вас неодмінно прислухаються. У вихідні не звалюйте на себе всі домашні турботи. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Тиждень буде сповнений клопотів і суєти. Постарайтеся завершити якомога більше розпочатих справ. У вихідні шукайте новизни і яскравих вражень. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся спілкуватися без сварок і нікуди не спізнюватися. Доведеться розриватися між професійними обов’язками та сімейними справами, навіть у вихідні. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

 ...Будьте уважніші до близьких людей.

СКОРПІОН. Матимете можливості для самореалізації й додаткового прибутку. Задля досягнення мети об’єднайте зусилля з однодумцями. Вихідні будуть романтичними. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Обмежтеся роллю спостерігача. У справах — хороші перспективи. Сил та енергії додасться. Задумайтеся про своє ставлення до людей, не вимагайте надто багато. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Не сидіть склавши руки, навіть якщо впевнені, що все необхідне для успіху вже зроблено, — проявіть активність. Будьте уважніші до близьких людей. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. У вас є шанс піднятися кар’єрними сходами. Справи вирішуватимуться легко, проблеми відступлять. Вихідні — вдалий час для спілкування з друзями. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РИБИ. Напружений період — середина тижня. Зосередьтеся, щоб прийняти рішення. Згадайте про зобов’язання перед близькими людьми, ви довго роздавали порожні обіцянки. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel