Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сорочка чоловіка — візитна картка дружини

Інфографіка Nur.kz.

Сорочка чоловіка — візитна картка дружини

Завжди хочеться мати красивий вигляд, але не завжди є можливість попрасувати речі безпосередньо перед виходом з дому. Особливо важливо для мужчин, щоб сорочка була свіжою й акуратною. Ефективний спосіб — розвішувати речі на вішаках. Але достатньо правильно їх скласти — і вони не помнуться в шафі

Тож як це зробити?

1. Якщо ви збираєтеся складати кілька сорочок, спершу пропрасуйте їх усі, так буде зручніше і швидше. Починайте з коміра, потім рукави і тільки після цього поли та спинку.

2. Затим необхідно дати речам охолонути, бо гаряча тканина дуже швидко мнеться. Розвісьте їх на вішаки, застебніть верхні ґудзики і залиште на півгодини.

3. Тоді застебніть усі ґудзики і розкладіть сорочку на рівній поверхні спинкою вгору. Розправте руками, щоб не було складок.

4. Візуально поділіть сорочку на три поздовжні частини. Загинаємо ліву третину на спинку.

5. Рукав розправляємо паралельно бічній частині сорочки. Манжет краще залишити розстебнутим.

6. Аналогічно повторюємо дії з правого боку.

7. Прямокутник, що утворився, складаємо тричі. Спочатку нижню частину шириною приблизно з долоню загортаємо на спинку. Вийшов новий прямокутник, його складаємо навпіл.

Такий принцип дає змогу розмістити чоловічі сорочки в шафі або валізі, складаючи їх одна на одну акуратним стосиком.

Ще один варіант — дуже схожий на попередній. Відмінність лише в тому, що послідовно складаються обидва рукави (кроки 1, 2, 3, 4, 5 на малюнку). У два прийоми підвертається нижня частина (крок 6). Потім сорочка перевертається на лицьову сторону (крок 7).

Чоловічу сорочку з коротким рукавом складають так само. Однак тоді немає потреби в додаткових кроках щодо рукавів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel